Sofer de TURSIB

Adăugat de Annonimu
Raportează ca șters! 33

Prioritate de autobuz, sa se urce pe mine.
Am vrut sa ii pun frana brusca in fata, dar in el se aflau persoane nevinovate. Am renuntat la frana si eram pregatit sa il fac sa stea in giratoriu, dar erau poate in el persoane care se grabeau.

Ce mai caută lumea:
 • sofer tursib

8 comentarii

 1. Anton Alexandru

  Trebuia sa ii pui frana brusca in fata, dar de la o distanta cat mai mica cu putinta. Asa il invatai minte sa nu mai faca asa ceva pe viitor.

  • asa as fi vrut… dar am avut un stop … cred ca de la ratiune 🙂

  • Nu-l mai invata prostii. In caz de accident autorul se poate consola cu ideea ca ii merge bine masina dupa reparatie chiar daca i-a fost facut praf spatele.
   Plus ca daca ala are martori poate demonstra ca autorul a franat intentionat, intra la comportament agresiv si iar e bun de plata.
   Se pare ca autorul e suficient de destept ca sa nu faca de astea.

  • @Anton Alexandru Nu, nu e bine sa faci asa ceva. In primul rand pentru ca n-ai voie:
   https://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art122
   Art. 122 – Se interzice conducătorilor de vehicule să reducă brusc viteza ori să efectueze o oprire neaşteptată, fără motiv întemeiat.

   In al doilea rand, poti provoca in mod deliberat un accident cu urmari urate atat pentru franar cat si pentru cel care-l urmeaza.

 2. Cristian Andrei

  Nu nu trebuia sa ii pui frana brusc in fata pentru ca nu te-ar fi diferentiat cu nimic de el. Nota 10 pentru control si stapanire.

 3. @Annonimu 0:24 A intrat ca un prost in giratoriu, nicio intentie sa reduca cat de cat, iar la 0:28 din ce se vede in filmare a fost foarte aproape de partea din dreapta fata a masinii 🙁 Nici macar semnalizarea stanga nu-i mergea.
  0:40 Mai bine asa, pasagerii din autobuz n-au nicio vina pentru actiunile soferului, cel care raspunde pentru viata lor!
  +

 4. Un tractorist ” profesionist ” !!!! Sa-i dam la tutuie…..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!