Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Soferi aroganti care nu stiu sa semnalizeze. Drum cu sens unic

Adăugat de Sultanash
Raportează ca șters! 22

7 comentarii

 1. Din cauza asta ai facut tu circul ala ? Ca nu semnaliza ?

  • CristiCmt

   Indiferent de cum a reactionat, nu e normal sa te trezesti cu un bou in fata asa. Semnalizarea e acolo cu un motiv, asa scrie in scoala, legislatie si peste tot unde cauti. La fel cum se poate invarti de volan cand ii se scoala lui, se poate da cu mana si peste maneta totodata. Din timp, normal.

  • Si nu era normal ca autorul clipului sa-l puna la punct pe mitocan?
   Cand ai un obstacol pe sensul tau de mers,nu trebuie sa te asiguri,semnalizezi iar te asiguri si apoi ocolesti obstacolul?
   Ma intreb,oare cati dintre cei care comenteaza pe TF au permis de conducere?

  • MariusMM, este vorba de comportamentul agresiv al respectivului care vede că are în stânga sa o mașină dar forțează de mai multe ori schimbarea benzii fără să-i pese că poate provova un accident de care s-ar face chiar el vinovat.
   Ți se pare că trebuie să facă un efort supraomenesc ca să reușească să miște maneta aia de semnalizare?

  • Eu daca eram in locul lui il si impingeam in gardul ala…care-i problema?

  • Sultanash

   Nu pricep unde ai vazut tu circ in filmuletul respectiv. 🙂 Sau probabil avem perceptii diferite a ceea ce inseamna circ.

 2. Idiotul dupa ce forteaza intrarea (0:17), mai pune si-o frana in bot la 0:22 🙁 Lasand la o parte indicatorul de pe stalp (0:16), habar n-are ce obligatii exista la intalnirea celui de la 0:19 cu ingustarea drumului in dreapta.
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.