Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Soferi ce au invatat doar din testele grila, mai mult sau mai putin.

Adăugat de Parpanghel Brother
Raportează ca șters! 46

Primul vrea sa faca stanga pe linie continuă, desi avea benzinarie cu aproximativ 300m mai in fata pe dreapta. Al doilea nu a pastrat o distanta corespunzatoare cand m-a depasit, rămânând cu rotile din dreapta pe banda mea. Eu am dat claxon, i-am dat două flash-uri, apoi el pune frana, avand liber in fata. Limita 90 km la ora, aveam vreo 70-80. Nu mai zic ca mereu a fost lipit de mine. Mergea lipit de linia separatoare a sensurilor de mers si la o distanta de o secunda in spatele meu. Eu pastram cam 3 sau 4 secunde fata de masinile din fata. Locatie Drumul National Centura Bucuresti Sud.

2 comentarii

  1. Foarte frustrat pe viata ala cu masina galbena. Dupa o faza dinasta nici nu ar trebui sa fie amendat, ci doar trimis la cateva sedinte la psiholog.

  2. nu inteleg de ce ar trebui sa te transformi in politistul rutier? daca face stanga pe linie continua este treaba lui, permisul si banii lui. a dat semnal, a aratat ca vrea sa schimbe directia, dar in schimb te-ai bagat in curul lui cu claxonul, iar la ala cu galben ce sa mai zic, un idiot ca face scheme astea, dar repet ce atata agresivitate cu claxonul ala??? pare ca vanezi orice greseala!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.