Soferi inconstienti pe A2 pe ninsoare abundenta.

Adăugat de iulias stk
Raportează ca șters! 30

Cam asa se circula pe A2 cand ninge abundent si sunt si utilajele de deszapezire in fata .

13 comentarii

 1. Cam asa cum? Nu vad nimic spectaculos,decat unele masini care au putin mai mult de 35km/h 😉

 2. Autor si tu ai stat tot A2-ul numai in fundul aluia cu deszpezirea?? Inseamna ca ai avut timp de pierdut la dispozitie!

  • Nu am avut incotro. Pe banda 1 patina masina destul de tare. Am preferat sa merg in spatele utilajului de deszapezire unde se putea merge bine. Am intarziat la destinatie cu 1 ora,dar am ajuns cu masina intreaga si eu la fel.

  • inseamna ca nu ai cauciucuri adecavte de iti patina masina destul de rau

 3. Nu văd decât un singur șofer inconștient. Pe banda II drumul e la negru, de ce crezi că mașina din fața ta are girofar, semnalizează și o grămadă de reflectorizante ?
  Vezi că mai era un dobitoc care mergea cu 30 la oră pe banda II pentru că nu se putea circula altfel. Au fost cam 30 de mașini bubuite și câțiva morți. Dobitocul a scăpat, dar nu te baza pe asta.

  • Mergeam pe banda 2 in spatele utilajului de deszapezire in siguranta ( ca si alti soferi care erau in spatele meu si mergeau linistit). Din cauza carosabilului de pe banda 1(gheata + zapada) la vreo 30-40 km in fata era un accident.

 4. off topic. Oare cat ar fi saracit drumarii aia care iau miliarde pt deszapezire daca ar mai fi pus inca o lama pe banda 1 la vreo 5 m in urma celeilalte, in sa fel incat sa faca practicabila si banda 1. Ninsori din-astea sunt de max 10 ori pe an, e atat de greu sa respecte totusi niste caiete de sarcini, care sigur stipuleaza niste conditii menite sa asigure un trafic sigur si fluent? Legi stiu ca avem, Politia insa nu da amenzi administratorilor drumurilor, fiind preferate veniturile din amenzi date fraierului de cetatean.

  • In spatele meu la vreo 100-150 metri mai era un utilajului de deszapezire care era pe banda 1. Greseala mea ca nu am specificat acest astept.

 5. In urma opiniilor voastre se pare ca eu sunt inconstientul din filmulet. Asa ca imi prezint scuzele de rigoare si pe viitor am sa am grija sa nu mai fac la fel. Va multumesc pentru opinii :-).

  • madoareinpedala

   Bine ai venit pe Internet in Romania, unde toti au pareri contra si nimic din ce faci tu nu e bine!

  • …in general nu ai cum sa postezi ceva,indiferent ce,fara sa apara cativa hateri care calculeaza viteza vantului mai bine ca inmh ul,deci,cand postezi ceva pregateste te ptr reactiile lor,ptr mine modul tau de abordare a autostrazii la aceea ora si in acele conditii sunt ok,ai ajuns intreg acasa,din ce stiu si am mai vazut si eu in alte parti,alte tari,depasirea unui utilaj de deszapezire care lucreaza pe autostrada atrage amenzi chiar urate,ma rog,acolo ele merg una langa alta

 6. Daca in spate mai era un utilaj pe banda 1 atunci nu strica un ,,utilaj” in fata celui din fata ta: pentru ridicare permise pt depasire pe banda de urgenta!

 7. iulias stk, ai procedat corect. Nu te agita, hateri au fost si vor mai fi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!