Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

иди нахуй – Soferi printre noi #107

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 25

ATENȚIE: Conține limbaj licențios (Russian Porn Soundtrack)!

Cateva secvente cu taietorii de benzi. Imposibil sa te asiguri cand schimbi mai mult de o banda, mai ales pe autostrada la peste 100 km/h. In concluzie, manevre la risc.

Si daca face poc, spoaniolul zice: „Ah, nu te-am vazut!” indiferent daca iti iei dauna totala sau omoara alti participanti la trafic. Legile in Spania sunt prea blande pentru cei care o comit, de aceea isi permit.

6 comentarii

 1. Deci pentru tine imposibil e cv ce nu poti intelege? majoritatea is faze banale, SUVu ala alb de vine din spate pe banda a2-a stia si cate gauri in asfalt sunt in fata ta, daca si aia e la risc ce sa zic de mersu pe jos, e imposibil 🙂

  • Nu te supara cumetre, de cat timp conduci? Nu de alta, dar nu intelegi termenul de „risc”.
   Si pe langa asta, sper sa dai de un „banal” de asta care sa iti modeleze tabla… sa vezi atunci cum iti schimbi perceptia asupra realitatii :))
   Unii au trecut pe langa mine „banal”, precum cei din clip, altii milimetric pe langa tabla mea, altii prin mine. Stiu ce zic, nu e nevoie sa ma apostrofezi tu 🙂

 2. Cum se numeste piesa sau cum o gasesc?

 3. @Traffic Madrid Interesant titlul 😆 In caz de poc nu numai spaniolii pot spune asta sau se folosesc variante, de exemplu: „De unde ai mai aparut si tu?!”
  +

  • Exact. De unde sa apar?! Am cazut din copac :))
   Camera video am cumparat-o imediat dupa ce am fost lovit pe autostrada la 100 km/h, lateral spate, iar autorul a accelerat puternic si evident ca a disparut in peisaj, nu inainte de a-mi arata semnul pacii.
   Toate astea pentru ca l-am vazut ca vine pe banda de accelerare sa intre pe autostrada, asa ca m-am mutat pe B2 sa ii fac loc… dar el nu a fost multumit si m-a lovit intrand fortat pe B2 direct in mine. Am avut noroc ca nu m-a rasturnat 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.