It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Soferi printre noi #41 – Little road rage

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 30

De obicei nu fac asta, dar cand nesimtirea e dusa la limita, imi cam ies din pepeni. Sunt satul de nesimtirea de care multi dintre soferii spanioli dau dovada. In cazul de fata, o „doamna” care, desi putea frumusel sa stea in spatele meu pentru ca era liber, ea a ales sa fie nesimtita.

Pana si politia face manevre fara semnalizare, vireaza dreapta de pe B2, B3, etc… asa ca de unde pretentii la civilizatie!?

9 comentarii

 1. Nesimtirea nu are limba,frontiere,religie,EDUCATIE,etc.Probabil ca daca si spaniolii ar fi avut gauri,santuri prost astupate de-a curmezisul,capace de canalizare unele mai sus si altele mai jos si intotdeauna puse pe calea de rulare a rotilor,ar fi mers mai usor,mai cu grija ca sa le evite.Ai naibii conchistadori:au drumuri netede ca sticla si „manjite” cu vopsea ceva de speriat ! Plus

  • Te rog, de obicei comentariile pe-aici contin sintagmele „păi în țările civilizate bla bla bla…” și „doar la noi bla bla bla…”

  • @mannes-Nu inteleg de ce te deranjeaza sintagmele la care faci referire si nu te deranjeaza ca circuli de fiecare data pe drumurile de calitate tipic romaneasca.Pe mine ma deranjeaza si pentru ca platesc pentru drumurile proaste prin pretul combustibilului si prin rovigneta si mai platesc si pe piese auto pentru reparatii.Sincer sa fiu,as vrea sa circul si eu in Romania pe „sintagme”ca ale spaniolilor.

 2. apropo, astfel de manevre sunt la ordinea zilei în germania. suhaib poate confirma.
  exemple:

  http://www.trafictube.ro/trafic-nchen-40/
  http://www.trafictube.ro/comment-2/
  http://www.trafictube.ro/pareri/

  • Păi stai așa, în Jermania se face în limitele bunului simț, rămâne o distanță de siguranță….Mai ales ca nemții au mașini puternice, noi și gândesc puțin altfel.
   Spaniolii se urcă pe tine cu niște trotinete și nu îți lasă spațiu nici sa mergi drept, după cum vezi în clip. Plus că îți gesticulează ca nu ești întreg la cap dacă nu te ferești, WTF.
   Madridul e foarte aglomerat și dacă spaniolii ar avea ceva urme de bun simt…alta ar fi situația.

 3. O zic din nou: spaniolii sunt mizerabili (facand referire la caracter). Totul li se cuvine, mai putin creierul si libertatea de a gandi.

  • ungadrian

   Dar ….parca tot la ei e mai bine din punct de vedere financiar(din pacate) + video

 4. ScaniaR800

  TraficMadrid – in clip se vede ca nu ai facut nimic altceva decit sa o lasi sa se bage in fata ta. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!