It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

BMW – Soferi printre noi #96

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 18

Imi vedeam de drum, pe pilot automat 74 km/h, in zona cu limitare de 70 km/h. Pe B2 aveam un nehotarat (0:29 si 0:32) care ba se lasa intrecut, ba nu se lasa… asa ca m-am repliat cat de repede am putut, ca sa fiu in siguranta. Dar din spate ma asaltau flashurile si claxoanele dovleacului.

Cu toate astea,  dovleacul din BMW a considerat ca trebuie sa imi de o lectie (0:48), pentru faptul ca nu i-am eliberat calea.

Spre sfarsit am vrut sa profit de prostia lui si sa-l fac (cu putina franare) sa intre in autobuz (1:07), pentru ca era prea ocupat sa imi arate „the bird”.

Nu mi-a iesit… ghinion!

PS: Nu am avut nimic de impartit vreodata, inainte de secventa. It came out of nowhere…

4 comentarii

  1. Ce înseamnă mai exact:
    „Spre sfarsit am vrut sa profit de prostia lui si sa-l fac (cu putina franare) sa intre in autobuz (1:07), pentru ca era prea ocupat sa imi arate „the bird”.

    Nu mi-a iesit… ghinion!” ?

    • El accelera cu degetul pe geam si se tot apropia de autobuz. Ideea era sa il tin in dreapta si el sa nu vada autobuzul, dar ghinion :)) La cum conduce, merita din plin un dos de bus.

    • Să intre în autobuz, auzi la zmeu… Cred că știi că în autobuze nu se transportă cartofi, ci oameni care pot fi răniți dacă faci pe cineva să intre în autobuz. Dar ce contează, dă-i dracu’. Dovleacul 1 și dovleacul 2.

  2. Dupa masina si gesturi era sigur roman.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!