It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Soferi profesionisti

Adăugat de SAVIEM_PS_30
Raportează ca șters! 39
Ce mai caută lumea:
 • definitie sofer care conduce tir
 • definitie sofer profesionist
 • soferi profesionisti

9 comentarii

 1. Corect, profesionisti (ucigasi). Scapa cine poate. Daca-i incepator, ghinion, sau daca nu apuca sa scape.+

 2. 2:06 „Da-te ba ca vine io si-s mai mare!” 🙁 +

 3. Pentru ca sunt potentiali criminali, profesionistii gasiti de tine sunt oameni carora ar trebui sa li se interzica sa conduca, punct. Sunt convins insa ca genul asta de comportament il au si la coada la paine si in parc cu fii-su si ca pieton, traversand pe unde il doare pe el.

  Si, totusi, instinctul tau de supravietuire e destul de interesant. Sunt trei faze in care te poti retrage mai spre dreapta dar alegi sa nu o faci. Ba chiar mi se pare ca te bagi putin spre axul strazii, poate se sperie si nu mai fac.

  • Probabil a vrut sa prinda imagine mai buna, sa fie suspansul mai mare sa poata posta, si sa obtina cati mai multi „thumbs up”… !

 4. Corect ar fi fost Soferi „profesionisti”…

  • Chiar daca in DEX este altceva, conform legislatiei corect e doar sofer, care prin definitie e profesionist de meserie. Restul suntem „conducatori auto”.

 5. SAVIEM_PS_30

  AdyAero nu prea ai dreptate.
  Legislatia la care te referi este cea prevazuta de dispozitiile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.
  La art. 6 pct. 12 este definit termenul de „conducator” = persoana care conduce pe drum un grup de persoane, un vehicul sau animale de tractiune, animale izolate sau in turma, de povara ori de calarie.
  La art. 6 pct. 13 se arata ce se intelege prin „conducator de autovehicul sau tramvai, atestat profesional” sau in limbaj popular „sofer profesionist” = persoana fizica posesoare a unui permis de conducere si a unui certificat de atestare profesionala, care conduce un autovehicul de o anumita categorie, cu sau fara remorca, pentru transportul de marfuri, persoane sau alte servicii.
  Intr-adevar, in DEX la cuvantul „sofer” sunt date mai multe definitii/explicatii. Insa, nicio
  definitie nu arata ca prin „sofer” se intelege conducatorul auto profesionist. Ba mai mult, potrivit Dictionarului Roman de Sinonime „sofer” este sinonim cu „conducator”.

 6. Ăștia ar trebui făcuți pietoni. Data următoare poate vor omorî pe cineva.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!