Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. Chiar apreciez munca si e aparte editarea, dar eu unul as prefera ceva mai simplu si la obiect… Parca fiecare faza ocupa de 2-3 ori mai mult timp decat ar putea ocupa. Clipul asta de exemplu putea fi lejer 2 minute. Doar zic ce gandesc, tu decizi oricum ce faci, insa urmaresc maxim jumate din clipurile tale tocmai din cauza asta.

  2. Cristian Muresan

    Obositor videoclip. dupa 30 de sec. am inchis. Zboara literele pe ecran de te ia cu dureri de cap

  3. …salut, intr o oarecare masura va dau dreptate, nu reusesc sa scap de meteahna asta a ‘supraeditarii’ clipurilor, poate ma pierd in detalii care incearca sa scoata in evidenta anumite aspecte importante ptr mine dar asta este felul meu de a vedea lucrurile, in amanunt, tipicar, oarecum ironic, incerc sa transmit un mesaj ALTFEL decat altii…Cristian Muresan, dupa cum este formulat textul tau, banui ca ti a dat migrene chiar si scrierea acestui mesaj, cel putin acum sti la ce sa dai sau sa nu dai play, seara buna

  4. Stii vorba aia, gusturile nu se discuta. Dupa numarul de like-uri, suntem destui carora ne place stilul tau, asa ca „keep up the good work”. Daca ar fi doar vorba de marlani si descurcareti, de faze la limita si depasiri aiurea, le vedem toti pe viu in fiecare zi. Dar tu adaugi o nota amuzanta si faci totul sa para mult mai interesant.

    • …multumesc frumos @xchelos, exact, tu ai spus mult mai bine decat am fost eu capabil sa exprim, un lucru este cert, niciodata nu o sa reusim sa multumim pe toata lumea, gusturile nu se discuta, ptr mine este o simpla ‘caterinca’ video, haz de necaz mai exact, nu esti obligat sa te uiti

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.