It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. „Garduletul ala nu era acolo,cine la pus?cine?Intentionat l-a lasat acolo sa intru eu in el.”
  Cred ca asta ar zice soferul sau soferita ce-o fi!

  B: Era barbat. 🙂

 2. Se mai intampla…

 3. Marius Buz

  La 0:52 de ce nu i-ai oferit posibilitatea sa faca stinga cum trebuie ? Oricum nu avea unde sa se duca de tine. Desi pun pariu ca dupa ce te-ai dus tu a facut dreapta, chiar si 2-3 m.

 4. Ala vroia clar sa intre in „locul de vis” pe care tocmai il eliberasera cei care tocmai plecasera. Nu e bine, dar se mai intampla…. Nu e chiar asa de condamnat.

  Nu am inteles care e treaba cu locul de parcare pentru persoane cu handicap. Trebuia sa fie liber, sau ce? De unde stii ca masina care era parcata acolo nu avea sofer sau pasager o persoana cu handicap, si poate avea permis sa parcheze acolo?

 5. @John: persoanele cu permis de handicap din tara noastra se numara pe degetele unui stol de ciori :)) iar permisul de handicap se agata de oglinda de retrovizoare cand parchezi… sau se pune pe bord vizibil… spune-mi, te rog, cate masini ai vazut tu cu astfel de permis? eu am vazut maxim 1% dintre masinile parcate abuziv pe acele locuri, doar pentru ca sunt aproape de intrare, iar melteanul roman nu se poate deplasa prin parcare atata drum pe jos, el trebuie sa-si ia masina cu liftul, daca exista cum 🙂

 6. Astharoth

  [url]http://imageshack.us/a/img191/529/img248ay.jpg[/url] <- asa se parcheaza

 7. @Rauch, tot ce spui tu poate fi foarte adevarat, cu procentele alea.
  Ce este important este ca pe aceasta filmare nu se observa prezenta sau lipsa premisului. De aceea nu e bine sa critici pe cineva DOAR pentru ca a parcat acolo… Asta e tot.

 8. pot sa dau doua plusuri? La 0.52, daca vrei sa ajungi acolo, mai faci o tura deparcare, aia e… Mi se pare ca a asteptat destul sa iasa cei cu handicap…. ori in parbriz ori la cap, nu?

 9. @Marius Buz – pentru ca ala voia sa faca dreapta, cum nu trebuie 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!