It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum ar fi soselele fara ei?

Adăugat de smookie
Raportează ca șters! 51

DN2/E85, jud. Bacau, 30.12.2017, ora 13:56.

17 comentarii

 1. Dumneavoastra de ce circulati pe acostament? Gata….in 2018…fara….La multi ani!

 2. Mai sigure, dar noi nu am mai avea material de postat aici și am posta probabil citate compuse de alții pe facebook(he,he,he).
  LA MULȚI ANI și sărbători fericite .

 3. Aproape pustii 🙂 .

 4. robwin_75

  Iar acostament ?

 5. netextrem

  deci frate ce sa ii ceri daca la numar are MAF su ION sau JAN … asta este romanica …
  sper ca si cine trebuie sa urmareasca aceste clipuri… unele sunt dezastre pe sosele care ar trebui sa nu aiba acel cupon (permis) probabil asta este , o chitanta …

 6. Mihoc Stefan Ovidiu

  Dar cum ar fi ca cei ca tine sa invete sa conduca regulamentar #nupeacostament

  Bravo, bravo…

  • Intotdeauna se va folosi pe E85 acostmentul! De ce? Pentru ca traficul e foarte mre si acostmentul mai ajunta la fludizarea traficului!

  • In sfarsit cineva care mai gandeste putin si nu moare cu legea in mana (tot respectul @MariusGMG). Sunt curios cati din astia, care au in gura numai acostament si ilegalitatea de a circula pe el, sunt fericiti cand cineva merge pe acostament si ei pot face o depasire mai lejer.

  • Sebi-is, nu sunt cel mai corect! Si eu ma mai retrag pe acostament sa fac loc dar nu fortez pe nimeni sa se dea deoparte sa depasesc. Constant, circul pe unica banda de circulatie. Daca cei din fata se dau deoparte trec, daca nu, depasesc pe contrasens cand traficul imi permite! Ma mai incapatanez sa nu ma dau pe acostament cand vin smecherii de departe cu flashurile sa le fac loc. Ii tin nitel in spatele meu si apoi o calc! 😀 Am totusi 125 CP sub capota si ii pot pune la treaba daca am chef! Ca si fapt divers, de 10 ani cel putin am statie pe masina – asadar nu respect chiar vitezele. Dar nu merg cu mai mult de 80 in localitate sau mai mult de 120 in afara – aici ma refer strict la E85.

 7. Depășire facuta cu nepăsare maxima fata de cei din sens opus. „Valuarea” lui nu ține cont de regulile „săracilor”.

 8. Nevastuica69

  Terminati-va nene cu acostamentul vostru. Majoritatea accidentelor de pe E85 se intampla tocmai pentru ca sunt incapatanati care circula pe banda „1.5”. Fac drumul ala cel putin o data pe saptamana si credeti-ma pe cuvant, nu inteleg de ce tin unii mortis sa stea pe banda aia cand ii vad pe cei din fata ca intra in depasire, parca ar vrea sa joace „chicken” cu cel de pe contrasens. Eu unul circul pe dreapta si semnalizez cand intru in depasire ca sa ma vada si cei din fata (mai ales noaptea). Daca toti am face asa, drumul asta ar fi mult mai sigur.
  Ca sa nu mai zic ca „acostamentul” vostru este trasat cu linie discontinua, deci se permite rularea pe el, spre deosebire de acostamentul de pe autostrada, trasat cu linie continua.

  • ”Ca sa nu mai zic ca „acostamentul” vostru este trasat cu linie discontinua, deci se permite rularea pe el, spre deosebire de acostamentul de pe autostrada, trasat cu linie continua.”

   Pe asta de unde ai scos-o, din putul gandirii?

  • Depinde cum arată linia aceea discontinuă. 😉

  • Pe autostrada ai banda de urgenta si e trasata cu linie continua. Acostamentul e trasat cu linei intrerupta, 12m vopsea – 3m pauza sau 1m vopsea – 1m pauza.

 9. Mulțumesc celor care merg pe acostament, in felul asta, pot merge mai repede pe langa ei.

 10. Cu acostament sau fără acostament, E85 este un drum pe care nu poți să nu-l apreciezi decât dacă ai circulat pe el. Nu ești obligat să mergi aproape de acostament, o faci de bunăvoie sau nu o faci.

 11. Teoretic si legal, intr-adevar nu trebuie rulat pe acostament. Dar sa nu fim mai catolici decat papa. E85 este intens circulat, iar acel acostament ajuta intr-adevar foarte mult la fluidizarea sa. In ciuda reputatiei de drum periculos cu numeroase accidente, sunt convins ca daca drumul ar avea o singura banda pe sens ori nu s-ar mai folosi acel acostament, ar fi mult mai multe accidente, mai ales frontale.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!