It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Specialiști de giratoriu

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 97

Deși Brașov e orașul cu cele mai multe giratorii, oamenii tot nu vor să învețe să intre și să iasă din ele.

4 comentarii

  1. furia rosie turbo

    La 1.19 esti incadrat bine,insa din cauza cred,a golfului si a celui cu polo parca,nu te-ai putut incadra pe b2,iar golful pe b3 sau nu,el a avut mai mult atractie spre tine,conform indicatiilor de pe astfalt la minutul 1.16 doar doua benzi de dreapta restul de mers inainte,b1 dupa cum vad pe asfalt dunga continua,cred,nu vad nici un semn pe stalp,ca ar fi destinata mijloacelor de transport in comun,automat tu si golful care erati regulamentar trebuia sa urcati mai sus ca sa lasati b1 liber,sau tu sa te retragi de pe b1 odata ce acordai prioritate celor care aveau acest drept(repet daca este destinata bus,eu asa imi dau seama). Dar la 1.40 te intreb,ce scuza ai de faci dreapta de pe banda de inainte? Parerea mea.

  2. Mi se pare mie sau nr. 2 este de doua ori 🙂 . Oricum, cel cu Dacia rosie, penultima faza parca, a fost artist. Din pacate, chiar daca este orasul cu cele mai multe giratorii – foarte bine fluidizat din acest punct de vedere – pe unii nu-i intereseaza „detalii” referitoare la circulatia in acest tip de intersectie si merg din inertie.

  3. Eu il inteleg pe cel cu Dacia. Daca venea dinspre Grivitei, e greu sa mergi pe 15 Noiembrie. Cel putin daca uiti/nu realizezi ca poti sa te duci si ocolind giratoriul. 🙂

  4. E greu cu giratoriile în Brașov, dar parcă se înregistrează progrese de la un an la altul. Se circulă mai fluent, se fac mai puține greșeli. Cu execepția bizonilor ca cel de la 0:11, pentru ei în sensul giratoriu se parcurge în linie dreaptă; benzile sunt pentru fraieri.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!