Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

O sperietura scurta

Adăugat de JaLeTe
Raportează ca șters! 56

Dupa o lunga pauza de postari vin cu o intamplare extrem de scurta, dar si foarte periculoasa.
Deci, ochii in patru!

6 comentarii

 1. AragazCuBuleDeAer

  Valea Oltului, zona este criminala din punct de vedere al sigurantei, bine ca aveai viteza redusa.
  Personal as monta in zona denivelari succesive pentru reducerea vitezei, indicatoare de limitare a vitezei si la trecerile de pietoni semnale luminoase.

  • …si cite un politist la fiecare trecere de pietoni, nu?
   Educatie rutiera in scoli! Altfel fiecare pasare din prostia ei piere…

  • HAHAHAHAH. Pe str valea oltului se circula cu 5 km/h in 90% a timpului, pt ce iti trebuie tie limitatoare de viteza? Sunt parcari in spic, treceri de pietoni, chiar nu pricep logica ta.

  • AragazCuBuleDeAer

   Din simplul motiv ca :
   – acea poteca asfaltata nu indeplineste nici pe departe normele de siguranta rutiera, administratorul drumului nu si-a facut nici pe departe datoria sa instaleze indicatoare de limitare, pe toata lungimea strazii se afla nenumarate gradinite, scoli , parc, zone frecventate de copii , de aia !
   – traficul extrem de mare, acces din poteca in nenumarate supermarketuri, 3 zone capat de linie pentru autobuze , troleibuze, zone cu trafic pietonal mare, alt motiv !
   -pentru ca pe poteca sunt nenumarate treceri de pietoni care dupa parerea mea nu sunt suficient de semnalizate(copii si batranii sunt problema aici), in zona sunt nenumarate accidente soldate cu pietoni raniti, viata este mai importanta decat economisirea a 3 litri de vopsea alba pentru marcaj si „2 table cu un bec” pe post de avertizare !
   – este mai usor sa previi un accident decat sa fie urmari.
   – si nu ma lasa constiinta sa fiu impasibil la ce se intampla in jurul meu,cel putin pe zona respectiva, am intervenit de cate ori a fost nevoie pentru remedierea neregulilor intalnite(indicatoare,marcaje,semafoare,obstacole fizice pe carosabil sau care obstructioneaza vizibilitatea,etc.)

 2. Scurta, dar ai lungit-o de nu se poate…chiar trebuie intro-ul si finalul asa lungi ?!

 3. Oare ce face mamica lui ?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.