Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

 1. Sportul national cum ne bagam intre masini si nu ne pasa legea.

  • Aveam si o musculita moarta pe viziera. Crima, dom’le!

  • In primul rand, ca sa fiu corect, mentionez ca si eu am permis moto.

   In al doilea, din ceea ce stiu din lege pana acuma si din discutiile cu politia rutiera, cred ca e important de clarificat, ca in mersul intre masini / benzi nu este ilegal. Din punct de vedere al legislatiei se considera ca esti incadrat pe spatiul disponibil de pe acceasi banda.

   Mentionez 2 situatii intalnite in trafic care sprijna acest lucru:

   a. Sos Oltenitie – Popesti Leordeni, trafic exclusiv auto, o singura banda pe sens, se circula cate 2 masini pe aceeasi banda. Am discutat inclusiv cu politia rutiera despre situatie. Mi s-a atras atentia ca daca nu vreau sa ies in culpa, ar trebui sa circul cat mai aproape de marginea din dreapta, si sa nu las spatiu disponibil intre mine si bordura, sa intre un alt auto sau vehicul. Altfel se considera ca el era incadrat pe banda. Un pic aiurea daca e dupa mine, dar confirmat cu filmare auto la politia rutiera.

   b. Incident moto/auto detaliat pe forumul motociclism.ro in care motociclist circuland intre banda 2/3 in zona Aviatorilor, a avut un accident urat la mana cand un sofer si-a deschis usa la auto, banda 2, fara a se asigura. La discutiile la sediul politiei rutiere Bucuresti s-a confirmat ca nu e vorba de culpa comuna, ca moto are voie sa circule pe acceasi banda (intre benzi de fapt). dar ca soferul trebuia sa se asigure la deschiderea usilor.

   Mentionez ca dupa ce am citit detali despre incident recomand tututor motociclistilor sa circule mai incet si cu grija printre masinile in stationare la semafor, avand in vedere ca situatia descrisa mai sus putea sa se lase, din investigatiile de la spital dupa, cu amputarea degetelor prinse intre maner si frana.

  • Epic reactia ta arata exact metalitatea ta, ca nu iti pasa de alti si tu esti mai important si legea nu este pentru tine.
   4:33 linia continua nu te intereseaza, unde scrie ca ai voie sa mergi peste ea?
   Art. 118 c) să păstreze în timpul depășirii o distanță laterală suficientă față de vehiculul depășit;
   Acuma te rog arata legea unde scrie ca ai voie sa te bagi intre masini. motocicleta nu are alte drepturi ca o masina.

  • @A.7 Esti liber sa crezi ce vrei

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.