It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Stau la vorba, nu le pasa

Adăugat de GeluCJ
65

Cand doi se intalnesc in trafic, mai schimba o vorba. Dar ce greu este sa parchezi masina, sa te dai jos si apoi sa te intinzi la povesti! Nu, e mai cool asa. Discutam pe geam si ceilalti n-au decat sa astepte in spate.

15 comentarii

 1. Vad ca are numar de Bucuresti, deci e posibil sa fi intrebat de vreo adresa ceva. As da ‘+’ pentru ca intr-adevar nu e corect sa blochezi drumul asa, dar dau ‘-‘ pentru ca nu ai pierdut decat 20 sec si mai mult il si gratulezi fara sa stii exact care e cauza.

 2. @Cipper: e posibil sa fi intrebat de ceva adresa, dar putea trage masina in parcare si astfel pierdea doar el 20 de secunde si nu cateva masini bune, deoarece dupa cum se vede e destul de circulat acel drum.

 3. l-ai tinut cateva zile ascuns filmuletul pe utube pana l-ai share-uit si aici 😀

 4. Vorbea cu un taximetrist, deci clar intreba o adresa.
  Intrebarea e cati dintre noi ar trage pe dreapta in astfel de situatii?

  Mai multa bunavointa nu strica. Multi avem principii si pretentii si totusi nu prea tinem seama de ele cand suntem noi cei implicati.

  ‘-‘

 5. @Teo: in vara aceasta am fost la Brasov si cand s-a incurcat GPS-ul am tras intr-o parcare si apoi m-am dus la un taximetrist sa intreb.
  Daca nu era parcare sau nu era asa circulata strada mai intelegeam, dar asa…

 6. Tuturor celor care au dat cu minus si celor care vor da in continuare, din spirit civic si bun-simt, nu pot decat sa le multumesc.
  Ca si completare, adaug ca domnul respectiv tinea in spate o coloana de cel putin 7-8 masini (fiind al treilea, atat am putut sa vad dupa curba la dreapta din spate). Daca ati remarcat, n-am claxonat eu primul (al meu a fost scurt la sec. 40, „rata”). A venit un tsunami de claxoane din spate, oamenii nestiind ce se intampla acolo.
  Mai mult, dupa ce a fost fortat sa elibereze drumul, a ramas acolo pe dreapta, la o poveste cu prietenul lui. Nu este vorba aici de 20 sec. pierdute, ci de un gest de respect pentru ceilalti.

 7. Stiti care e principalul nesimtit in toata filmarea asta? Taximetristul! Ca peste tot ei opresc unde vor. Au mai multe drepturi decat salvarea in misiune…

 8. uite ca aici ti-am dat plus ca sa vezi ca n-am nimic ci tine. cu clipurile am ce am

 9. si eu tot cu plus…si stai linistit, VM…amandoi stim bine ca Gelu nu e genul care sa eticheteze o persoana dupa lucruri banale, de genul asta, asa cum nici noi nu o facem
  P.S.: in titrarea de la inceput, ai omis un „sa” din expresia „…cu care vrei SA mai schimbi o vorba…” nu e nod in papura, doar ca asa ne-a „invatat” razvanbb…chiar, am castigat ceva? 😛

 10. Nasol ca impartim soselele cu soferi ca aia care au dat minus.

 11. @camera21 (9) Ai dreptate. Mi-a scapat, asta este, dar am corectat acum. Un „plus” virtual de la mine pentru atentia cu care urmaresti clipurile si … mult respect 🙂
  P.S. Sa vorbesc cu Mosul? (Mos Razvan 😀 😀 )

 12. @Valy1 (10) De acord. Problema-i ca sunt destul de multi 🙂

 13. @Gelu: nu-i nevoie…poate asa ma lipesc si eu de vreun post caldut de editor in sediul trafictube pe care ni-l prezenta deunazi camionagiu 😛

 14. @tomita (3) Fiecare lucru la timpul lui 😀

 15. Ai scapat usor aici, mie mi s-a intamplat ca doi soferi sa opreasca unul in dreptul celuilalt, blocand ambele sensuri doar pentru ca unul sa il serveasca pe celalalt cu o dusca, probabil il invita la o nunta pt ca ii dadea sa bea dintr-o plosca de-aia din lemn. Nu glumesc..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!