Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Nu știu sau nu le pasă?

Adăugat de lazySpecialist
Raportează ca șters! 204

În acest clip am trecut peste zecile de mașini parcate pe pista de bicicletă și sutele de pietoni care circulă nestingheriți pe „trotuarul roșu” ca să prezint o altă problemă din traficul urban.

Art. 135 – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
g) când efectuează un viraj spre stânga sau spre dreapta şi se intersectează cu un biciclist care circulă pe o pistă pentru biciclete, semnalizată ca atare;

Marcaj de traversare pentru biciclete

23 comentarii

 1. (2:30)Intersectia mea preferata.. :))))

  Cum sa nu te bucuri cand iti taie toti calea pe acolo ?!

 2. Cata prostie pe metru patrat…
  Esti curajos ca circuli pe glumele alea de piste… m-as simti mai in siguranta pe carosabil, in stilul asta.

 3. Jane Cea Mare

  Nu le pasa…romanii sunt lasi si nepasatori, din pacate.
  + pentru rabdare.

 4. Incredibil! Astea-s jegurile de oameni si altii le mai plang de mila cand sunt arsi la buzunare. Hai cu noul cod rutier mai repede!

 5. 2011Ascanio

  La prima faza soferul inchidea poarta. A preferat sa procedeze asa si sa nu blocheze o banda de circulatie. Referitor la taxiul care iese din cel mai stupid stand din Cluj: legal ar fi trebuit sa inconjoare piata si sa ajunga inapoi de unde a plecat dar pe o alta banda. Nu cred ca vre-un client ar prefera sa stea la 4 semafoare pentru asta. E drept ca ii cam ia fata celuilalt conducator dar … s-au gasit ei. La randul lui conducatorul din Peugeot uita de pietoni.

 6. lazySpecialist

  @2011Ascanio la prima faza stiu ca inchidea poarta, nu am comentat nimic acolo dar se putea mai bine. Nu era necesar sa blocheze intreg trotuarul si pista de biciclete, putea sa lase masina mai in fata cu 2 m (in spatiul care tine de parcare) fara sa blocheze vreo banda de circulatie.

  Taxiurile toate ies asa din cauza standului pozitionat prost, ai dreptate. Dar asta nu e o scuza sa tai 3 benzi, desi sa zicem ca il intelegem. Ce nu intelegem e de ce nu se asigura, de ce nu acorda prioritate automobilelor si biciclistilor. Majoriteatea de acolo mai intai pornesc si abia apoi se uita, cand tu (in masina sau pe bicicleta) esti aproape oprit deja. O fi vreo lege in care transportul de persoane in regim de taxi are prioritate si nu stim noi 🙂

  Cel cu Peugeot era sa intre peste biciclist si apoi sa-si ia un picior in portiera 🙁

 7. + pentru melodie. Cine canta?

 8. Bonusul e pentru @GeluCJ?

 9. lazySpecialist

  @valyo Dexter Britain – The Time To Run
  @ghitaCJ sincer m-am gandit la cei care viziteaza orasul si nu cunosc obiceiul dar cred ca si GeluCJ o sa se bucure sa-l vada 😛

 10. Eu inca n-am vazut masina parcata pe pista de bicicleta cu amenda in geam. Cat timp nu se vor da amenzi, romanul continua sa faca asta. Civilizatia, la noi, se face doar cu „parul”

 11. GhiciCine

  poate sunt eu chior, dar masinile de la 3:00 incolo, cum ies din acea coloana ?

 12. Mbm Bogdan

  sunt scarbit de nepasarea si nesimtirea din jur….

 13. I-a „raschetat” putin tipul masina lu’ bizonul care nu acorda prioritate :)).

 14. Mi se pare putin cunoscuta intersectia-bonus 😆 Nu-si prea dau interesul sa circule dupa marcajele de ghidare, mai bine e cu turma, drept inainte.
  +

 15. @GhiciCine: e statie de taxi de tip FIFO (First In, First Out)
  @GeluCJ: saptamana trecuta era sa ma combin cu un Tiguan. Evident, tot el era suparat de ce nu m-am urcat la randul meu peste cel de pe B1. Tind sa cred ca lumea chiar nu baga in seama marcajele, era un comentariu si la clipul meu cu intersectia de la mall, autorul zicea ca a trecut de 4 ori prin zona dar nu a remarcat indicatoarele. In conditiile astea, ce pretentii sa mai avem?

 16. BuGabriel

  Ar trebui să-și ia unu un tanc și să circule prin intersecția aia să-i învețe minte pe ăștia …

 17. GhiciCine

  cam inutil parerea mea, dar am uitat ca traim in Zimbabwe

 18. @GeluCJ, NU daca sunt eu dimineata pe acolo !!! :))

 19. @RAA Ce fac insa cei care trebuie si pot sa ia masurile de rigoare (aka Rutiera)? Se fac ca ploua, desi situatia este arhicunoscuta 🙁

 20. Mno bine….nu se mai respecta nimic in tara asta.

 21. esti cam vitezoman :)))

 22. Sambata am dat cateva ture prin intersectia vietii cu SUV-ul. Pot sa spun ca i-am invatat pe cativa despre respectarea marcajelor. 😀

 23. @logum Dau + pentru asta 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.