It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe o stradă îngustă

Adăugat de fortyone
Raportează ca șters! 59

Nu e clipul meu, dar am acordul autorului de a-l posta.

O străduță mică între blocuri, cu dublu sens. În general se respectă regula micii înțelegeri, mai ales când una din mașini e mai mare (ca a autorului). Nu te bagi din capăt, sau din parcare, dacă vezi altă mașină – vezi retragerea când apare taxi-ul de la început.

Tipul în cauză făcea semn autorului să se bage în locul liber din stânga (!?), cu toate că mașina lui era mult mai mică, locul liber era pe sensul lui de mers și s-a băgat pe străduță în loc să aștepte în capăt.

Se aude radio-ul în mașină și am primit deja un copyright strike (http://jmp.sh/HVKXkAG), dacă dispare audio între timp ăsta e motivul. 🙂

Ce mai caută lumea:
 • starada se ingusta sau se ingusteaza
 • cum se circula pe stradute inguste

13 comentarii

 1. nu e „la mica intelegere” autorul are prioritate.

  • Deja acolo nu mai vorbim de obstacol pe sensul de mers ci de ingustare 🙂

   Oricum, in situatia de fata da, el era cel care trebuia sa se traga in refugiu ca era mai aproape si nu trebuia sa dea cu spatele.

  • @ungadrian – exact. banda celui cu Fiat era ocupata de masinile parcate.

  • RebounD11, nu este vorba de îngustare. Vehiculele parcate pe dreapta sunt în afara părții carosabile, pe trotuar. Cele de pe stânga sunt parcate pe partea carosabilă pe sensul de mers al respectivului. Cele de pe trotuar sunt parcate neregulamentar, evident. Cele de pe partea stângă, la fel, pentru că staționarea este interzisă acolo unde spațiul rămas nu permite trecerea a două autovehicule care circulă din sensuri opuse unul pe lângă altul, dar asta e situația.
   Pe scurt, respectivul era în depășirea unor obstacole aflate pe sensul său de mers.

  • @Bobita
   RebounD11 glumea, facand trimitere la un clip de-ale lui (cu o situatie similara), unde unii au „argumentat” ca drumul era ingustat.

  • @Bobita: teoretic asa e… mi-am dat seama ca am uitat o pereche de ghilimele sa ma fac mai clar inteles 🙂

   Practic sunt enorm de multe cazuri in care se parcheaza ‘tolerat’ asa pe strada, uneori si pe strazi in curba. Cand te apuci sa depasesti un obstacol la care nu ii vezi capatul exista riscul de a te intersecta cu cineva care circula regulamentar. In cazul in care in momentul ala se ajunge la impas e greu si imoral sa dai vina pe cel care depaseste obstacolul respectiv (adica masinile parcate pe strada), iar pana la un punct e imoral sa dai vina chiar si pe cei care parcheaza (mai ales in cazul din clipul meu unde e parcare cu plata semnalizata acolo)… corect ar fi sa se aplice regula de la drumul ingustat si sa se amendeze administratorul drumului ca nu rezolva problema sau nu adapteaza indicatoarele la situatia curenta.

   Am facut la Primarie la Timisoara 3 sesizari legate de 3 strazi care au problema prezentata in acest clip (pentru 2 cu filmari si o schita cu idee de amenajare, ca sa poata parca aprox. de 2x mai multe masini decat o fac acuma), sa fie facute cu sens unic cu o banda si trasata parcare cum trebe… mai ales ca masuri de genul acela s-au luat pe alte strazi similare. Raspunsul a fost ca nivelul de trafic de pe strazile alea nu impune o asemenea masura iar amenzjarea de parcare cu plata acolo ar pune presiune nejustificata de costuri si mana de lucru pentru mentenanta asupra societatii care administreaza parcarile din oras. Ca sa fie o idee despre cum ii traficul pe stradutele respective, la orele de varf poti sa parcurgi 1km in o ora sau mai mult. Pana o sa isi schimbe primaria opica (probabil inainte de niste alegeri), episoade ca cel din clipul asta sau cel din clipul meu risca sa se intample de multe ori in fiecare zi.

  • @Exile77: eu am argumentat… ca ar fi util pentru toata lumea sa se procedeze ca la un drum ingustat, anume sa se gandeasca cei care circula la fluenta traficului si ce ii mai bine pentru toata lumea 😀

  • Am înțeles. Nu m-am prins citind doar comentariul respectiv. Pe urmă am ajuns la link-ul către articolul tău.

 2. Or fi rude? Macar asta nu ti-o zis ca face una alta tie si familiei tale.

 3. robwin_75

  Si prost dar si fudul….Si-a luat marlanul masina si se crede rege…

 4. Pai e smecher…are numar cu DNA, ca si altii cu MAI, MAY si Wxy :)) Cat de bou sa fii sa-i faci semn unui sofer cu duba sa intre in locul ala ca sa treci tu care ai o masina mult mai mica ??

 5. Sa fi sanatos si sa mananci o ceapa trebuia sa ii zici da-l in m.. lui de batman

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!