Pe strada, ca pe ogor …

Adăugat de georgian2all
Raportează ca șters! 15

Șoseaua Dig Brăila – Galaţi. Convoiul de utilaje se deplaseaza anevoios ingreunand traficul. Cativa temerari, mai mult sau mai putin corect din punct de vedere al legilor rutiere, decid sa depaseasca. Mare greseala! Se pare ca cei din convoi decid sa-i taxeze pentru „curaj” si le fac schema ce incepe la secunda 19. WTF?! Ne tinem de glume in trafic sau confundam traficul cu manatul oilor, domnule cu tractorul?!

11 comentarii

 1. ala cu tractorul a schimbat banda ca sa aibe loc sa vireze la dreapta

  • georgian2all

   Nu am sesizat daca semnaliza la schimbarea benzii. Dumneavoastra vedeti ceva?!

 2. „Se pare ca cei din convoi decid sa-i taxeze pentru „curaj” …” dusmanii istia, mai lasa televizorul ca nu face bine la logica.
  A intrat pe contrasens fara sa se asigure – DA, a dorit sa „ii taxeze” – NU.

  • georgian2all

   Un pic de ironie nu cred ca strica in exprimare (a se vedea „sa-i taxeze”).

 3. Andrei Ciocan

  Exagerati

 4. Hai că exagerezi puțin. Totuși sunt utilaje agricole, nu trotinete, normal că au nevoie de un spațiu mai mare pentru a vira. Crezi că ți-a răpit 5 secunde din viață ? Poate cele 5 secunde ți-au fost date să meditezi la ce nu trebuie făcut în trafic . Ai stat o clipă să te gândești la această posibilitate?

  • georgian2all

   Din toata situatia expusa, cel mai periculos moment mi se pare acela cand tipul cu tractorul decide a schimba banda de mers pentru a vira ulterior la dreapta. Mi-a scapat mie sau nu a semnalizat?! Nici un moment nu i-am blamat pentru conducerea acelor utilaje ci doar am vrut sa evidentiez faptul ca, cu toate ca sunt utilaje, atat timp cat merg pe drumul public, trebuie sa respecte regulile rutiere.
   Pe langa aceasta, nesemnalizarea impreuna cu inconstienta celor ce s-au decis a depasi pe linie continua o coloana de autovehicole participante la trafic, se putea solda cu urmari neplacute (a se vedea frana celui cu suv-ul in momentul in care tractorul schimba banda de mers).
   In ceea ce priveste „graba mea”, aceasta nu exista deoarece se vede clar ca ma deplasam cu lejeritate in urma convoiului.
   O alta regula de aur, cand pleci la drum este aceea de a-ti face necesitatile, sa fii mancat si sa-ti iei o marja de timp pentru a nu fi necesara graba .
   concluzionez ca nu ma deraja convoiul ce se deplasa incet ci toata situatia creata cu nesemnalizarea si depasirile pe linie continua cumulate cu depasirea coloanei.

 5. Tot mai sensibili si nerabdatori suntem in trafic. Daca ar exista port de arma s-ar rarifica populatia. 🙂

 6. S-a dat pana la urma legea ca nu e necesar permisul sa poti conduce un tractor pe drumurile publice?

  • Nu a fost vorba despre nici o lege sau proiect. A fost doar un cacat de decizie din partea celor de la CCR cand au fost fumati sau au mancat ciuperci/lsd/ketamina etc

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!