It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe strazile orasului – 11

Adăugat de JeanS
Raportează ca șters! 28

Timișoara – 16.03.2015 –  Selecția zilei. Plus lehamitea din „dotare”.

11 comentarii

 1. AugustinTM

  In soarelui, in aceea parcare din fata scolii gen. 30, aproape de fiecare data cand trec pe acolo gasesc „administratori„ dinastia de parcari cu dubite 🙂

 2. i-a cumparat nevasta la mos bicicleta :))

 3. galadragos

  Sau poate ca mosul si-a cumparat bicicleta ca e scump RCA-ul.

 4. Bietul Bubico…
  La fazu cu dubistul trist.. nene.. am o probelma. S-a zburat patna si nu pot sa bag in marsarier…. hai zbor de voie in fata ca nu cupleaza 🙂 . Merita.

  • Da! Ar fi o variantă. Însă nu mai am nervi să mă enervez. Mă amuz doar constatând cât de normale au devenit lucrurile anormale. Mai mult, când revizuiesc filmările îmi dau seama peste câte ciudățenii trec cu vederea fără să le realizez pe loc.

 5. Passat B6

  Minus pentru ca „engleza” din subtitrarile tale e de google translate. Daca nu stii limba, nu pune subtitrari… E trafictube.ro, nu .co.uk

  • Filmele nu sunt postate doar pe TT. Mai sunt vizionate și în două grupuri pe LinkedIn. Ciudat este că nativi englezi nu sunt deranjați de această traducere, mai mult ei mi-au solicitat acest lucru exact în acest mod. Zilele următoare, în limita timpului disponibil voi modifica și restul filmelor. Oricum eu îți mulțumesc pentru observație!

  • P.S
   Exprimarea corectă sună cam așa: „Minus pentru că „engleza” din subtitrările tale este făcută cu Google translate”. Sau: „… este tradusă de Google translate”.
   Exercițiu! Modifică tu în cazul: „E trafictube.ro, nu .co.uk”

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!