It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe strazile orasului -13

Adăugat de JeanS
Raportează ca șters! 26

Câteva situații penibile care puteau fi evitate cu puțina atenție și cu mult bun simț!

6 comentarii

  1. Merg de 2-3 ori pe zi pe strada de la prima faza fie pe jos fie cu masina… nu am vazut niciodata unu’ asa de adanc pe contrasens. De obicei parcheaza la intersectie la sandwichuri pe contrasens si intorc dupa scuar, nu ajung pana la Medicina 🙂

  2. Jeane, amers pentru ca l-ai lasat. Eu stia mca traditai in TM e sa-lblochezi si sa-l impingi pana al iesire. Chiar daca e ex-politai. A fost un lcip pe tema asta, parca sters.

    • Mai mult decât să-i ignor pe moment iar apoi să-i pun pe net nu cred că merită. Specimenele de genul abea așteaptă un motiv de ceartă. Dacă te mai și gândești că poate au mintea odihnită … ca să nu zic altfel … :))

  3. Bine zis specimen. Iar la viaduct la gară, e plin de specimene la fiecare semafor. Pe cei care fac stânga de pe B2, îmi „plac”, dar mai există și categoria celor care fac de pe B1, ca cel surprins de tine. „Dumenezeiești” aș putea spune.

    • Să mai scurtez am pus filmarea pe rapid. Dar dacă vizionezi pauză/play de la 0:56 la 0:58 ai să vezi din ăia de care-ți „plac” ție cum stau la „pescuială” pe B2. Trei dube și două turisme. Și asta fără să-l pun la socoteală pe înfigărețul albastru de la 1:08 … Și uite așa în loc să treacă șapte mașini de la rând, trec șapte specimene.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!