It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Studiu de caz : B1 si misterul ei #2

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 20

Alte episoade gasiti aici. 🙂
Din nou, va multumim.. noi astia care folosim B1. 🙂
Sunteti extraordinari!

7 comentarii

 1. Atentie la 1:08. Masina de gunoi trecea peste o trecerre de pietoni. Iti recomand sa incetinesti usor…poate acorda prioritate unor pietoni…si sa nu obervi la timp. Am vazut asa accident (cum mergi din spre poli spre maria…autobuzul s-a oprit sa acorde prioritate unor pietoni (ceva consulat este in zona aia)…iar un nene…nu a fost atent si a acrosat pietonul.
  Doar ca act preventiv spuneam :D..fara legatura cu B2 lovery…si la cum se ingramadesc pe ea…am impresia ca le cam place si gang-bang-ul 😀

  • Clar, putea fi pieton acolo. Dar poate ca viteza cu care e redat clipul inseala, dar nu avem mai mult de 50. 🙂 Iar daca opresti la 1:10 si pui pauza poti vedea ca eu sunt in spatele masinii de gunoi iar ea se afla deja pe trecere, deci 0 sanse sa treaca cineva. Stiu ca acolo e nasol cu trecerile de pietoni, mai ales ca sunt indicatoare cu cu 70.

 2. Foarte frumos! Mai putin depasirea pe dreapta, toate fazele sunt de plus! 🙂

  • @anukoi Si putin cam peste linia continua (1:04), dar tot merita + 🙂

  • @GeluCJ Mult prea putin pentru a mai conta. Dar, dupa cum spui mai jos, faza aia face toti banii! 🙂

 3. @DTC 1:13-1:42 Poate cea mai buna faza a filmului 🙂
  +

 4. Eu personal cred ca de cele mai multe ori misterul benzii 2 e ca B1 e praf, daca mergi pe B1 de multe ori numeri canalele si schimbi brate la directie lunar, bineinteles teoretic nu e o scuza , dar practic cred ca asta ar fi un motiv pentru unii cel putin.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!