Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Studiu de caz : B1 si misterul ei #2

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 20

Alte episoade gasiti aici. 🙂
Din nou, va multumim.. noi astia care folosim B1. 🙂
Sunteti extraordinari!

7 comentarii

 1. Atentie la 1:08. Masina de gunoi trecea peste o trecerre de pietoni. Iti recomand sa incetinesti usor…poate acorda prioritate unor pietoni…si sa nu obervi la timp. Am vazut asa accident (cum mergi din spre poli spre maria…autobuzul s-a oprit sa acorde prioritate unor pietoni (ceva consulat este in zona aia)…iar un nene…nu a fost atent si a acrosat pietonul.
  Doar ca act preventiv spuneam :D..fara legatura cu B2 lovery…si la cum se ingramadesc pe ea…am impresia ca le cam place si gang-bang-ul 😀

  • Clar, putea fi pieton acolo. Dar poate ca viteza cu care e redat clipul inseala, dar nu avem mai mult de 50. 🙂 Iar daca opresti la 1:10 si pui pauza poti vedea ca eu sunt in spatele masinii de gunoi iar ea se afla deja pe trecere, deci 0 sanse sa treaca cineva. Stiu ca acolo e nasol cu trecerile de pietoni, mai ales ca sunt indicatoare cu cu 70.

 2. Foarte frumos! Mai putin depasirea pe dreapta, toate fazele sunt de plus! 🙂

  • @anukoi Si putin cam peste linia continua (1:04), dar tot merita + 🙂

  • @GeluCJ Mult prea putin pentru a mai conta. Dar, dupa cum spui mai jos, faza aia face toti banii! 🙂

 3. @DTC 1:13-1:42 Poate cea mai buna faza a filmului 🙂
  +

 4. Eu personal cred ca de cele mai multe ori misterul benzii 2 e ca B1 e praf, daca mergi pe B1 de multe ori numeri canalele si schimbi brate la directie lunar, bineinteles teoretic nu e o scuza , dar practic cred ca asta ar fi un motiv pentru unii cel putin.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.