Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Studiu de caz : B1 si misterul ei

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 74

Alte epistole de genul aici.
Va multumim, din nou!!! 🙂

15 comentarii

 1. ungadrian

  :)) huaaaaaa uite si la asta ….m-a depasit prin dreapta huaaaa (troll off)

  amuzant clip +

 2. Si eu folosesc B1:pt.ca asa e recomandat si pentru ca ajung mai repede acolo unde am treaba.Am vazut acum cateva zile pe o strada cu doua benzi pe sens la mine in oras,coloana pe B2,nicio strada la stanga cale de vreo 300 m,ca sa zic ca i-a apucat pe toti viratul pe acea strada(erau vreo 10 aliniati unul in spatele altuia).Trec de ei pe B1 si vad ca prima masina era…SCOALA,care mergea cu max.30 Km/h.Incredibil!!Mandria si satisfactia de a ramane pe B2 a fost pentru ei sublime,de neinlocuit!
  Problema mersului preponderent pe B1 e ca pe aceasta banda,daca e libera pe distante mari,sunt cele mai multe capace de canalizari nealiniate in planul asfaltului,gropi,etc.Plus.

 3. Hmmm… am momente când trec pe lângă ei ca vântul… Îmi vine să le fac cum făcea mr. Bean intr-un film… le arată degetul…

 4. Mda, bravo, ok, plus, dar cu 2:06 ce facem? Aveai loc sa schimbi banda dupa linia continua si trecere…

 5. ing.tudor

  Ca opinie, pe mine nu ma deranjeaza b2 lovers, daca merg cu 45-50-60.
  Cel mai mult e iritant pe sectiunea 0:52-1:06, cu indicatorul de la min.1:00 si potentialul pericol la 1:02 pt. b1 law-er pe care il rog sa nu se supere. pe b1 apar mai multe inconveniente pe unele sectiuni de drum.
  Folosirea preponderenta B1 ar fi ok, daca s-ar semnaliza din timp si regulamentar de cei din fata cand vireaza la dreapta si alte motive.
  Din pacate eu folosesc mixt, nu ma pot pronunta de-o parte sau de cealalta.

 6. Na` ca incepi sa primesti raspunsuri si de la B2 lovers. Pe scurt B1 e naspa, periculoasa,iritantă, pute, CÂH, iar legea facultativa.
  @ing.tudor – ce e iritant insectiunea 0:52-1:06 ?

  • ing.tudor

   @ Adydum

   Cauza celor mai multe accidente: exces de viteza in zona limitata la 30km/h si imediat apoi cu potential pericol, pietoni spre marginea drumului. Prioritatea nr. 1 devine astfel respectarea vitezei legale.

   Referitor la lege as ruga pe cineva sa reaminteasca contraventia la circulatia abuziva pe b2 vs. circulatia peste limita legala cu 35-45km/h.
   De fapt aici se rasfrange toata problema, daca s-ar circula B1, vitezomanii ar avea cale intinsa B2 spre excese.

  • Nu exista conceptul de contraventia X vs contraventia y. Cum de altfel nu exista justificarea „merg pe B2 „pt ca merg cu viteza maxima admisa.

 7. Singura mea explicatie pentru cei care iubesc banda 2 ar fi ca le este frica de banda 1, le este frica sa nu le apara ceva in fata de pe margine, sa nu dea in cioburi, crengi, balti, biciclisti si alte chestii. Se simt mai in siguranta pe B2, chiar daca pe unii dintre ei ii doare in cot de cei din spatele lor.

 8. In afara de vreo 2 faze, discutabile dupa parerea mea, celelalte se pot incadra foarte bine la popularul termen de „devansare”.

 9. Toti stim ca b2 reduce consumul de carburant, un fel de fuel shark 😆

 10. Robert Stoica

  Eu merg mixt. In Bucuresti, pe multe drumuri sunt masini parcate imediat langa banda 1, care ies de multe ori fara sa se asigure, fara semnal. Am facut de 2-3 ori testul elanului ( ma rog, la 50-60 km/h ), imi ajunge. Unde vad masini parcate si nu e trotuar langa banda 1, merg pe banda 2/3. Depinde mult de drum. Dar da, in multe din situatiile expuse de tine au procedat gresit.

 11. @DTC Mai interesant e atunci cand se „retrag” de pe B1 (complet libera si circulabila) pe B2 ca sa-ti faca loc sa treci 🙂
  +

 12. Vezi ….ca ai „depasit ” pe dreapta.

 13. Nu este depasire din dreapta.. 🙂 Cand te deplasezi pe banda doi si cineva din spatele tau tot de be banda 2 se incadreaza pe banda unu.. trece de tine si revine pe banda 2.. na asta este depasirea din dreapta.. !! 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.