It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

4 comentarii

 1. Nu că aș vrea să-i scuz pe ăia doi, dar ce naiba e cu intersecția aia? Cu ce rost e construită în felul ăla? Și pe mine m-a luat prin surprindere uitându-mă la clip. E ca și cum cineva s-a gândit „Cum să mai sifonez niște bani luna asta? Aaa, știu, fac o intersecție din aia super mișto”.

  • Uita-te aici,e neschimbata din 2012 si pana azi:

  • Mda, foarte interesantă intersecția. Oricum, dacă nu te prinzi din indicatoare măcar marcajele ar trebui să te ducă unde trebuie. Ăia doi ai luat-o practic pe contrasens acolo.

 2. @newborn Din momentul in care pietonul s-a angajat in traversare neregulamentara apare o stare de pericol potential. Pietonul se poate opri sa lase masina sa treaca mai departe sau o poate lua la fuga prin fata acesteia. In al doilea caz, apare starea de pericol iminent (0:14) in care soferul trebuie sa ia rapid o decizie pentru evitarea impactului: reduce viteza si franeaza pana la oprire sau evita pietonul.
  0:32 S-a potrivit bine fundalul sonor cu taietorul de curba. 0:46 Dap, nu vedeau nimic in fata in afara de drumul drept. Indicatoare, marcaje, combinatii sunt degeaba puse acolo pentru unii ca astia.
  +
  P.S. 0:53 N-a fost OK. E STOP si masina trebuie oprita, chiar si numai pentru putin timp … apoi plecat 😉
  0:13 Bonus: unul „parcat” pe marcajele de spatiu interzis.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!