It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Suflați în Gușterometru vă rog #1

Adăugat de Tommy
Raportează ca șters! 282

Câteva situații noi + unele scoase de la naftalină.
Săriți la comentarii. Bune sau rele.

28 comentarii

 1. + la 2 maini, ca-n parlament pt legi !!!!

 2. Ai 66 km/h cand esti pe trecerea de pietoni, cu vizibilitatea obturata de microbuzul Mecedes „defect” (nu mai spun nimic de parcarea pe care a ales el sa o faca). Nu ti se pare ca ai fost cam inconstient la faza respectiva?

 3. Ai tu ce ai cu B1 🙂

  Legat de faza cu trecerea, ti-am zis-o si pe chat: masina ce obtura trecerea, cel de pe B2 deja frana de ~2 secunde pana ai vazut pericolul si ai franat si tu. Cand cel din fata franeaza (bine, rau, de destept sau de prost) e bine sa franam si noi pentru ca e posibil sa vada ceva ce noi din planul II nu vedem.

 4. @Tommy Inceputul unei noi serii de succes? 🙂 Cel cu Dacia de la 1:04 pot zice ca fost putin norocos. La o faza aproape similara, cand a tras Dorel brusc de volan dreapta pe mine, am „muscat” din decor 🙁 „Dansul” acela al semiremorcii TIR-ului de la 2:08 este intr-adevar periculos. Daca scapa de sub control pe sensul opus, iese carnagiu.
  +

 5. 66 kmh in apropierea trecerii cu vizibilitate aproape 0 (din cauza dubei) e rau, foarte rau.

  Daca iti sarea in fata un pieton fara sa se asigure, bazandu-se doar pe „prioritatea de zebra” ?

 6. Ursul Grizonat

  Baba nebuna + frane bune = se amana prohodul.
  La 800 Kg/mc ce masa neautaorizata avea Gipsy Express ?

 7. Plagiatorule 😀

 8. Ba Tommy, se plange Iuda pe chat ca-l plagiezi si nici macar o bere si o ceafa nu dai 😀

 9. +, dar ai grija la trecerile „obturate”. nu lasa hazardul sa-ti controleze viata

 10. Batrana inconstienta, de acord, dar 66 km/h in zona trecerilor de pietoni e prea mult in orasele noastre unde nesimtitii isi parcheaza masinile fix inainte de zebra si unde pietonii traverseaza pe unde li se nazare. Stii cum e: ca sofer trebuie sa lucrezi cu materialul clientului, adica in Romania trebuie sa fii nitzel mai precaut si sa pui raul inainte de toate.

 11. Toți care ați menționat diverse precauții în legătură cu trecerea, aveți dreptate.

  Deși văzusem că trecerea era liberă din partea stângă, putea să sară cineva din dreapta, unde vizibilitatea era obturată.

 12. Vezi sa nu sara un caine…

 13. @Gelu
  Tu vorbesti serios? In film oricum era prezentat Dorel cu Dacia, si nu vad cum a tras brusc de volan cand ala nici nu avea ce sa caute in dreapta lui, cu atat mai mult cu cat probabil era in unghiul mort al tirului.

  Iar urmele alea din asfalt sunt tocmai de la cel de pe sensul celalalt din momentul in care tirul face acea manevra. Majoritatea acelor masini cara nisip, cam 60-80T de nisip pe remorca, in conditiile in care majoritatea drumurilor sunt facute sa reziste la 16T.

 14. uite aici bunica ucigsa.
  asta trebuie la televiziune direct ca poate vede si mama copilului sa ii dea doua palme la debila aia mintala de bunica si sa o duca la azil de batrani.

 15. @merepere Dap, am vizionat in format mic si-am crezut initial ca sunt doua benzi acolo. In acest caz, cel cu Dacia mergea pe ulita 🙂 In situatia mea in schimb erau doua benzi clare, TIR-ul pe B2 (!), eu pe B1, restul … l-am descris mai sus.

 16. – pentru faza de la 1:40. vezi prima faza de la http://www.trafictube.ro/dobitoc-era-mature-sosea-bonus/
  Nu esti tu vinovat, dar nu despre asta este vorba. Evitarea accidentelor si diminuarea riscurilor de a face accident trebuie sa fie prima grija a oricarui sofer.

 17. @Tommy, E o lectie de tras si la faza cu circulatul cu 80 la ora pe langa o banda cu tafic lent si aglomerat! e „normal” ce s-a intamplat!

 18. @Areveul, 66 km/h, nu 80. Eu zic că diferența este mare.

 19. @Tommy… comentariul meu a fost pentru ultima faza si am facut referire la viteza din bord si la faptul ca e „normal”, pentru ca sunt sanse mari sa-si piarda cate unul rabdarea si sa iasa din sir 🙂

 20. Cool, I get it 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!