It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Suflați în Gușterometru vă rog #3

Adăugat de Tommy
Raportează ca șters! 309

Fullscreen + 1080p pentru detalii, vă rog.

Din seria “Suflați în Gușterometru vă rog”. Vezi: #1, #2 (SE)

26 comentarii

 1. Andrei Razvan Stegeran

  E mulți, da proști!

 2. sturmovik

  Eu locuiesc pe Calea Griviteil, in fiecare zi aceasi poveste in intersectia respectiva, acelasi lucru se intampla si la semaforul unde se intersecteaza Calea Grivitei cu str. Caraiman, nimeni nu respecta nici un marcaj. O sa revin cu un colaj doar de pe Grivita 🙂

 3. traficsgh

  La ultima fază taximetristul probabil era nervos din cauza că tu mergeai pe banda a doua. Din păcate nu se vede dacă banda 1 era ocupată sau nu pentru că nu vedem filmarea din față, dar probabil era că altfel taxiul nu te depășea prin stânga.

 4. @Traficsgh, sunt 98% sigur că taxiul era nervos pentru că i-am „tăiat calea” (până în stop), când de fapt el mergea drept (tăia benzile), și apoi iar supărat că i-am „tăiat calea” (la și după stop) cănd el iar mergea drept (tăia benzile).

  Uită-te cu atenție. Este clasică manevra în acea intersecție, unde benzile de mers înainte fac un shift cătra dreapta. Mai mult de jumătate din șoferi merg drept peste toate marcajele care separă benzile, oricând când nu este trafic de vârf (când se respectă benzile în general, pentru că se circulă cu viteze foarte mici).

  În plus, era 3 AM. Nu avea loc de singura altă mașină de pe bulevardul Ștefan cel Mare ?

 5. La ala cu duba si parcarea e cu dus si intors pentru ca incurca mai mult traficul daca o punea pe un loc de parcare si statea cu usile deschise sa scoata aparatul de cafea din duba… N-ai fi putut trece pe langa el daca proceda asa.

 6. Ai tu ceva cu astea cu benweu de te urmaresc asa 😀

 7. Ursul Grizonat

  1:30 iti trebuie un plug pentru genul asta de nesimtiti. Gunoaie care in loc sa dea avarii sa-si puna cenusa in cap se suie pe frana.
  Te rog : semafoarele e rosii pentru ca e sub 50, da ?
  Minus: nu l-ai facut radiografie pe trist. Eu in locul tau puenam 6 becuri pe el.

 8. @Tommy, 0:40 de bagat la cap: nu te apuca sa joci table cu CC 6969 CK sau cu P 6969 AH sau cu oricine vezi ca are asa ceva. intotdeauna vei pierde si nu te astepta sa opreasca sa iti stranga mana

 9. Frumoase faze Tommy 🙂

 10. @Tommy 2:49 S-ar fi dus fara nicio greata, daca nu pornea fluxul perpendicular din stanga. A fost singurul lucru care l-a oprit.
  3:21 Omul astepta la toaleta, acolo unde durata unui minut depinde de care parte a usii esti 🙂
  +

 11. Misto muzica. Poti sa-mi spui cine canta melodia ? -__

 12. Raducioiu

  + pentru faze.

  Melodia se numeste „OutKast – Hey Ya!”

 13. Iudo, ce nebunatic ești mă 😀

 14. Musat Alin Alexandru

  la „parcare ca la carte 2” iti garantez ca daca treci in fiecare zi pe acolo,mereu vei gasi cate o masina,fie ea taxi sau nu si autobuzele trebuie sa astepte pana trec cei de pe banda alaturata sau pana isi muta (daca e) taximetristul masina.

 15. Din pacate pe Stefan cel Mare nici macar ziua nu poti sa urmezi benzine ca tot exista soferi care considera ca mergand drept tot tu le tai calea

 16. La o parcare ca la carte , tip 3:19 ,am ramas fara oglinda la T4 ,in urma cu vreo 5 ani. Am parcat la iesirea din alveola al autobuzului… Ma costat o oglinda noua, cu totul…

 17. bun gusterometru…

 18. Marky91bz

  Ala de la 3:05 ce mama dracului cauta cu proiectoarele pe „ceata” aia ? :))

  Parca nr cu SEX, SUG, FUT erau interzise de ceva vreme??

 19. guma_turbo

  Am si eu o intrebare. Tu ai husa pe bord sau doar mi se pare? Multumesc.

 20. Mihai.Ctg

  @guma_turbo, nu e husa, e mileu. Omul e un traditionalist convins.

 21. Discordless

  Cum plm faci un 79?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!