It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Surprise motherfucker

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 51

Ce surprize mi se fac pe drumuri.

14 comentarii

 1. Membrii etniei conlocuitoare is cu gura mare tot timpul, ei tot timpul cer sa se respecte legile, sa li se respecte drepturile de cetateni modesti, dar ei nu respecta nimic inafara de datinile lor stramosesti, asa ca degeaba te chinuiai sa ii explici de treceri de pietoni si alte chestii civilizate :))

 2. +, dar, de unde si pana unde ala cu pasatul din Sinaia trebuia sa-ti cedeze trecerea? Nu e absolut nimic care sa-i interzica sa faca de pe B1 stanga tot pe B1 … Tu treci de pe B2 pe B1, fara sa te asiguri, sau cum?

  Un_aradean, din pacate „etnicul” are ceva dreptate, el e venit pentru cateva saptamani din Jermanica si e obisnuit cu educatia celor de acolo … din pacate in Timisoara nimeni, dar absolut nimeni nu respecta limita de 30 pe stradutele inguste din zona centrala. Nici macar unde sunt scoli mari! DIn nefericire, desi inegalabilul primar Robu zicea recent ca locuitorii din Viena si Paris ii invideaza!!! (e citat) pe cei din timisoara pentru civilizatia de aici … in TM nu exiata nici macar o zona rezidentiala!

  • „de unde si pana unde ala cu pasatul din Sinaia trebuia sa-ti cedeze trecerea? Nu e absolut nimic care sa-i interzica sa faca de pe B1 stanga tot pe B1 … Tu treci de pe B2 pe B1, fara sa te asiguri, sau cum? „
   1. Nu sunt marcaje de benzi acolo, sunt randuri. De pe randul din dreapta nu faci stanga.
   2. Nu am trecut de pe B2 pe B1, am virat stanga. Nu am la ce sa ma asigur acolo decat la tramvai… si sa zicem ca ma asiguram, a trecut fara semnalizare din spatele meu la depasire pe dreapta (a nu se intelege ca nu puteam fi depasit acolo pe dreapta ca semnalizam stanga si eram incadrat corespunzator, dar treuia sa ma anunte si pe mine macar cu un semnal).
   3. Am deja raspuns de la Politie si de la Directia pentru Siguranta Circulatiei din Primarie ca nu ai voie sa faci acolo tanga de pe randul din dreapta si ca a fost deja bugetat indicatorul si marcajele si o sa urmeze sa se execute… cand nu stiu.
   Si daca zici ca sunt marcaje dar sunt sterse (nu ca ar avea relevanta in situatia data), asa aratau inainte sa se stearga: https://goo.gl/maps/WCDusGvfRHJ2 deci tot nu avea ce sa faca stanga de acolo inainte sa se asigure si sa schimbe banda.

   „din pacate „etnicul” are ceva dreptate, el e venit pentru cateva saptamani din Jermanica si e obisnuit cu educatia celor de acolo … din pacate in Timisoara nimeni, dar absolut nimeni nu respecta limita de 30 pe stradutele inguste din zona centrala. Nici macar unde sunt scoli mari!”
   Are dreptate la modul general sau in cazul de fata?

   Pentru ca in cazul de fata zona rezidentiala e semnalizata cu limitare de 30 la intersectia cu strada Socrate. Scoala in apropiere e la prima intersectie pe strada care merge in stanga cum vin eu si la trecerea de pietoni dupa cum se vede e calmator. Unde eram eu limita e 50 pentru ca nu e nici o limita specificata cand intri pe strada Ofcea. Eu aveam 40 maxim, tocmai depasisem un biciclist, pe cel care oprea cu Golful iar Loganul din fata se indeparta de mine si de el nu s-a luat.

   Tiganul era nervos ca s-a speriat ca nu s-a asigurat nici el nici puradelul si eu ocoleam gropile si o fi crezut in prostia lui ca vreau sa il sperii sau calc. In situatia data e doar scandalagiu, nu are dreptate cu nimic, de la limita de viteza la orice vrei tu.

  • @Rebound, comentariul cu „etnicul” nu era o critica la adresa ta, ci doar, ca in general are dreptatea lui … vezi ca zici tu cu limitarile la 30 nu inseamna zona rezidentiala. Zona rezidentiala e bine definita in cod si viteza maxima e de 20. In plus, in zona rezidentiala copii au voie sa se joace pe sosea. Asta spuneam, ca, din pacate, in Timisoara nici macar in zona marilor scoli nu exista zone rezidentiale reale …

   Nici faza din Sinaia nu era o critica, doar o observatie 🙂 ca in 2011 au fost marcaje rutiere sau ca ti-a dat politia raspuns ca aia de pe B1 au obligatoriu inainte, din hartiile din biroul lor … e fix pix! Se circula dupa marcajele/indicatoarele existente azi, ori azi nimic nu le interzice celor de pe B1 sa faca stanga. In caz ca-l atingeai pe ala cu pasatul asiguratorul lui iti radea in nas daca ii aratai filmarea.
   Dar mai exact, in cazul ala (cum zici tu ca nu sunt marcaje de delimitare a benzilor) se aplica:
   „Art.107/1/2
   La intersecţiile fără marcaje de delimitare a benzilor, conducătorii vehiculelor ocupă în mers, cu cel puţin 50 m înainte de intersecţie, următoarele poziţii:
   b) rândul de lângă axa drumului sau de lângă marcajul de separare a sensurilor, cei care vor să schimbe direcţia de mers spre stânga.”

   Din punctul meu de vedere e o chestie de minim bun simt in trafic, ca atunci cand se intra intr-o intersectie pe o banda sa continui pe aceeasi banda …

  • „Se circula dupa marcajele/indicatoarele existente azi, ori azi nimic nu le interzice celor de pe B1 sa faca stanga.”
   Tocmai tu ai zis inca o data art. care le interzice sa faca stanga. 😆

   „Din punctul meu de vedere e o chestie de minim bun simt in trafic, ca atunci cand se intra intr-o intersectie pe o banda sa continui pe aceeasi banda …”
   Din punctul meu de vedere e o chestie de minim bun simt sa respectam regulile.

   „Zona rezidentiala e bine definita in cod si viteza maxima e de 20. In plus, in zona rezidentiala copii au voie sa se joace pe sosea.”
   Stiu exact ce inseamna zona rezidentiala. La intrarea pe Socrate erau 2 indicatoare pe acelasi stalp: zona rezidentiala si limitare la 30. M-am uitat mai atent la filmarile din ultimele zile… au dat jos indicatorul de zona rezidentiala. Nu intru niciodata pe Socrate, doar trec pe langa, de aia nu am observat pana acuma schimbarea 😀

  • In Sinaia, inainte de intersectie se vad marcajele ca is 2 benzi, dupa intersectie, la profi iar is marcaje cu 2 benzi, in intersectie s-au facut ceva reparatii si nu s-au trasat marcajele, dar e loc arhisuficient pentru 2 masini. Orice om, in lipsa semnelor si ale marcajelor presupune ca acolo sunt 2 benzi.

  • Vecinu: intersectii* iar marcajele se termina inainte de prima intersectie.

   Orice om normal daca vrea sa o ia la stanga se baga pe banda din stanga, o tine pe dreapta doar daca vrea sa fenteze coloana ca stie el ca urmeaza o curba in care incap 2 masini.

   La fel cum nu e (aparent) nimic care sa le interzica sa faca stanga de pe randul/banda din dreapta (in afara de regulament), la fel nu e nimic care sa ma oblige pe mine sa fac stanga inainte de a ajunge la scuarul din fata unde e indicatorul de ocolire. Sa vedem cand se baga ala care vine de pe dreapta in unul care merge pana la scuar inainte sa faca stanga cine iese vinovat 🙂

   Cat despre loc, da, pentru 2 masini e loc. Daca una din masini e duba deja ne inghesuim inutil (gen cum ii pe Bratianu), daca e un autobuz nu e loc decat daca ai motocicleta sau Damas. Majoritatea dubistilor care aprovizioneaza la Profi daca au loc iau trasa mea daca raman prinsi pe B1 fac stanga si asteapta locul sa treaca in siguranta (de exemplu cand o masina intoarce spre biserica).

   Iar aplicat pe clip, idiotul cu Passat a venit in slalom si la milimetri de mine, nu cred ca e rost de luat apararea.

 3. Tiganii tot tigani. Ne fac de ras in toata lumea. ++++

 4. Dacă „trece copii”, ai grija, ca te chema la stabor. 😉

 5. RebounD11 0:24-0:34 Idiotii astia care nu inteleg ce inseamna o autostrada si care depasesc asa prin dreapta pe banda de urgenta merita sa ramana trasi acolo, pe dreapta, o vreme. 0:42-0:46 Imaginile arata ca pana la urma de fapt s-a grabit sa ramana in spate 🙂
  +

  • S-o gandit ca daca tot i-o luat atata sa ajunga la 130 nu mai franeaza ca are loc pe dreapta.

   Si ala cu platforma pe platforma s-o bagat sa depaseasca cu 5 la ora in plus fata de camion care camion avea vreo 90.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!