Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Surpriza de dupa curba

Adăugat de ghimpanul
Raportează ca șters! 177
Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/surpriza-dupa-curba/#comment-468829
 • https://www trafictube ro/surpriza-dupa-curba/
 • https://www trafictube ro/surpriza-dupa-curba/#comment-468828

19 comentarii

 1. Surpriza…neplacuta. 🙁

 2. Ești nebun?! Mă întorceam după el 😐

  Doamne, drumuri bune să ai

 3. Pfoai de capul meu ce cretin, trimite frate filmare la politia rutiera si televiziuni. Asemenea specimene trebuie eliminate cat de curand din trafic. deci mi s-a urcat sangele n cap numai vizionand clipul

 4. :O Incredibil…tot el iti da flashuri! Ala merita dat cu capul de asfalt!

 5. octaviuslala

  Era cumva drumul dinspre Botosani spre Suceava la pod la Siret ? multi idioti is acolo , plus ca ai si vizibilitate ca sa vezi daca tot te bagi ca prostu in depasire .

 6. Ce-mi place mie de „inteligentii” astia… Dupa ce ca mai avea un pic si te omora, tot el da flash-uri…

 7. Intr-o situatie identica un coleg a stat 6 luni in ghips nevinovat fiind.

 8. Ti-a dat flash deci avea prioritate, clar !

 9. Cel cu Audi a dat flash ca autorul sa se dea cat mai in dreapta caci el nu avea nici unde si nici de gand sa se replieze. Inca o data, este pacat ca pe baza unor filmari de acest gen nu se pot suspenda permisele. Trebuie musai sa fie accident…frontal.

  • @CSC, pe bune??? Nu avea unde sa se replieze? Ia mai uita-te de 5, 50 sau 500 ori poate vezi mai bine.

  • Da, e foarte inteligent sa dai flashuri seara, in timp ce te indrepti frontal sper un alt autovehicul… Sigur il ajuti pe celalalt sa te evite…

  • Păi să se dea în câmp, la ce e câmpul ăla acolo?

 10. Cipper, nu te ambala astfel ca nu ii iau apararea celui cu Audi. Mai citeste o data ce am scris mai sus, mai incet si cu atentie. Nu analiza secventa video precum offside-urile la fotbal redate in slow motion si cu freeze frame. Daca ar fi sa speculam, in timp real, in situatia data, cel cu Audi s-ar putea sa-l fi vazut tarziu (din neatentie, amatorism, marlanie, etc) pe autor si a considerat ca nu are spatiu sa se replieze. Spatiul dintre Audi si cel din spatele lui s-ar putea sa se fi creat printr-o franare serioasa a celui din spate ca sa evite un eventual accident. Indiferent de circumstante, soferul masinii Audi ar trebui sa aiba permisul suspendat pentru a se gandi mai bine data viitoare inainte de a face o depasire de genul acesta.

 11. Tră-i-ar mă-sa-n casă !

 12. ala nici nu stie ce pedale are caruta aia.
  trebuia sa franeze si sa se replieze… avea unde si cand.

 13. Dumnezeule Mare. Ai avut zile. Mers la militie cu filmarea..

 14. Daca in locul autorului dobitocul depasitor intalnea un camion de cateva zeci de tone, insensibil la flash-uri si cu inertie mare mai proceda la fel?
  Una e sa faci o prostie si sa depasesti gresit, dar cand vezi ca nu mai poti trece sa renunti si cu totul altceva e sa insisti pana in panzele albe si sa-i fortezi pe altii sa te evite cand e clar ca esti un incapabil la volan.
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.