It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Surpriza; am gresit cu ceva? + altele

Adăugat de Dan_Andrei
Raportează ca șters! 44

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

1. Surpriza de dupa tramvai.

2. Am gresit eu cu ceva, ca nu inteleg… ma tot intreba de benzi(pe ce banda eram eu, pe ce banda am intrat si pe ce banda am iesit din giratoriu)…?!?

3. Clasic acolo.

4. Pietoni… se vede semaforul rosu pentru ei la 1:45

5. De aici incepe totul, din scoala… stiu, am muscat putin din linia continua.

6. Nici o treaba.

9 comentarii

 1. ‘Mai fata era rosu’ ce imi plac discutiele astea cu partenera… practic ele se pricep si la condus masina din dreapta… :)))

  • :))) mi-am dat seama dupa ce am vizionat filmarea, ca mandra mea se uitase de fapt in dreapta, unde este adevarat becul nu functiona…

 2. La secunda 10 ai claxonat tu? Ca nu inteleg de ce…niciuna dintre masini nu era zburatoare pe acolo prin zona…Oricum, e un fel de India in intersectia aia…teoretic trebuie sa lasi sa se elibereze intersectia, chiar daca tu ai verde…dar sa trecem peste…

  Acum, ca se aproie Pastele, poate vopsesc si astia semoafoarele rosu ! 🙂 (a fost faza comica!)

  + ! Si mult calm !

  • 🙂 Nu am claxonat eu… Sincer, m-am gandit ca trebuia sa specific in descriere ca nu eu am claxonat, dar am uitat. Stiam ca vor fi ”curiosi” sa afle daca era de la mine claxonul. Stiu ca e haos acolo, m-am obijnuit, si incerc sa fiu cat mai calm. 🙂
   Pai sa le vopseasca in rosu, dar nu pe toate… 😉
   O zi buna!

 3. 2. La ieșirea din giratoriu, dacă el intra în tine, erai vinovat pentru neasigurare la schimbarea benzii de circulație când ai trecut de pe B2 pe B1 înainte de ieșire. El nu era obligat să folosească banda întâi a ieșirii, nici nu cred că intenționa să facă asta având în vedere că a trecut ulterior pe banda a doua de pe care poate vira și la stânga.
  Este aceeași situație de la punctul 3 doar că sunt inversați autorii.

  • Mi se pare mie sau inainte de intrarea in giratoriu atat banda 1 cat si banda 2 au obligatoriu la dreapta?

  • @Bobita, daca esti atent, el a claxonat mai devreme de iesirea din giratoriu. El de fapt vroia sa taie putin benzile in giratoriu, dar nu a putut din cauza ca eu mi-am tinut banda, asta l-a deranjat. La iesirea din giratoriu m-am asigurat, el deja incetinise mult asa ca am iesit linistit. Ai dreptate in totalitate, dar aici problema lui a fost cu totul alta.

 4. De ce nu puneți pe YouTube că pe situl ăsta de incarca greu sau deloc de pe mobil 🙁 mulțumesc.

  • Pentru ca YouTube are obiceiul sa blocheze clipurile chiar si pentru muzica pe care o asculti la radio, pe motiv de copyright infringement. E drept, Vimeo are ceva probleme de compatibilitate cu unele versiuni mai vechi de Android.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!