It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Surpriza pe timp de ceata

Adăugat de lazySpecialist
Raportează ca șters! 124

Muzica: Dexter Britain – Waking Up (Instrumental)

11 comentarii

 1. DeathKnight

  O intepenit rahatu-n el. :))
  Cum naiba ma sa te panichezi asa…

 2. Ne putem imagina ce-a zis si soferul din Audi, fara sa facem un efort prea mare 🙂
  +

 3. Ala cu Fordul a vrut sa depaseasca pe acostamentul de pe sensul opus… dar era cam ingust.

 4. @GeluCJ Legendele spun ca inca nu s-a oprit din … „spus” 😀

 5. ala cu fordul a vrut sa faca depasirea prin alt judet cred, mai avea putin si depasea granita tarii. nici avion daca era cu depasea in halu ala

 6. Observati cum animalele de la drumuri nu au pus o linie continua acolo pentru ca indiferent ca e ceata sau nu acolo nu ai vizibilitate (mai ales la vara cind se va inalta putin vegetatia).
  Insa aceleasi animale coboara limita cu 30-40Kmph pe linii drepte cu vizibilitate si toarna si linii continue ca sa aiba unde sta cu radarul sa-si faca norma. Sa nu-i bati cu coada de la hirlet…?

 7. @Mituc – o regula nescrisa, dar vitala si de bun simt zice sa nu depasesti in curba, mai ales in curba la dreapta, indiferent de marcaje. Ea se bazeaza pe o regula scrisa, mai precis un articol de lege zice ca:


  Art.45.
  (3) Atunci când prin manevra de depăşire se trece peste axa care separă sensurile de circulaţie, conducătorii de vehicule trebuie să se asigure că din sens opus nu se apropie un vehicul şi că dispun de spaţiu suficient pentru a reintra pe banda iniţială, unde au obligaţia să revină după efectuarea manevrei de depăşire.

  N-ai nevoie de linie continua si nici de semne de circulatie ca sa-ti dai seama ca nu poti depasi in zona aia, mai ales pe timp de ceata.

 8. Fordul s-a dus pe acostament crezand ca Audi o sa-l evite pe partea carosabila, nasol momentul, nici nu vreau sa ma gandesc ce frana a pus Audi tinand cont ca venea si destul de repede…
  Depasirile pe ceata sunt cele mai grele!

 9. Kor, indiscutabil ala e cretin ca a depasit acolo, dar poate o linie continua l-ar fi facut sa stea locului. Aici sint doua probleme distincte:
  1. prostia aluia care a intrat orbeste in depasire;
  2. inutilitatea si incompententa administratorului drumului public de a lua masuri pentru sporirea sigurantei traficului in zona.

  Linia continua nu e zid (bine-ar fi!) si nu l-ar fi oprit pe idiot s-o calce la o adica, insa existenta ei in acel loc ar fi fost o avertizare ca anumite manevre sint periculoase acolo si nu trebuiesc facute si in foarte multe cazuri ii tine in loc chiar si pe cretini.

 10. @Mituc – sigur, ai dreptate – ar fi necesara o linie continua acolo. Dar – si cazuri sunt nenumarate, inclusiv surprinse de colegii nostri pe film – pentru unii linia continua nu are nicio relevanta. Ma intreb: daca lipsa vizibilitatii si ceata nu l-a impiedicat pe acel sofer sa initieze o depasire mai mult decat riscanta, crezi ca o biata linie continua l-ar fi impiedicat?

 11. esti vedeta pe realitatea.net (evident cu un titlu SOCANT! NU AI MAI VAZUT ASA CEVA!)

  http://www.realitatea.net/un-sofer-a-paralizat-de-frica-in-timpul-unei-depasiri_1386824.html

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!