It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Surprize de iarna

Adăugat de Panda
Raportează ca șters! 126

12 comentarii

 1. Referitor la 0:42 sa stii ca nu toti oamenii sunt normali, mai exista si oameni cu retard sau betivi care scapa de pe trotuar, noi trebuie sa avem grija sa nu dam totusi peste ei si sa-i avem pe constiinta. Iarasi la 1:00 cei din taxi ori erau lasati sa coboare in mijlocul unui troian ori erau coborati la 2 statii mai in fata… trebuie sa avem putina rabdare, este iarna grea totusi

  B: Chestia cu lasatul in mijlocul drumului e acceptabila, dar eu am pus faza pentru doamna care fuge fara sa inchida usa.. Si eu iau taxi iarna, ca nu pot sa scot masina mereu, dar ma grabesc cand trebuie sa cobor sa nu tin masinile in spate si ii platesc cand ne apropiem de destinatie (nu cand urmeaza sa cobor). Totusi, e posibil s-o fi suparat pe drum, poate a mers prea tare sau brutal si s-a razbunat pe el 😆

 2. DinTraficCulese

  Dica a plecat in decisivaaaa !!! Bine ca nu a interceptat vreun balon (masina) in atac. +

 3. alexandru

  Ce s-au sincronizat cei doi cu audi :))

 4. Tramvaiul avea semafor separat vad. Tare ciudat.
  Ciudat si ca primul vagon avea usi pe dreapta, al doilea avea pe stanga 🙂

 5. Nu-i pot înţelege pe cretinii inconştienţi care merg pe carosabil atâta vreme cât trotuarul este curăţat/liber/”folosibil”.
  „Lasă… că ne feresc ei. Doar nu ne calcă…”
  Nu te-aş călca, dar de tăvălit te-aş tăvăli puţin.

 6. @Cătălin Sandu – cred ca pietonii aia sunt mult mai „constienti” decat tine!
  Daca trotuarul era „la negru” te intelegeam, dar cand este plin de gheata pe care-ti poti rupe diferite parti, vorbesti de „tavaleala”.
  Ia incearca, asta sa doar ca sa vezi cat timp pierzi la Politie, tribunale, avocati…
  @Bugghy – Alea nu sunt trotuare curatate! Si-au facut oamenii poteci!

  B: Nu stiu cat de bine se vede, dar nu e gheata pe trotuar. E numai zapada din aia mestecata, un pic neagra. Avand in vedere ca a nins aproape in fiecare zi, asta e situatia in care se prezinta trotuarele.. Prin trotuare curatate, m-am referit la faptul ca nu e gheata pe ele.

 7. DinTraficCulese

  Asta cu trotuarurile este vina oamenilor. 70% din populatie este lenesa. In fata casei, magazin, etc… trebuie sa iti cureti! Oriunde in Romania, daca mergem in orice oras, vom vedea trotuarurile necuratate fiindca cei mai multi sunt lenesi. Am fost acum doi ani in germania, iarna mai grea ca si anu acesta in Romania, aia aveau trotuarurile luna si bec! Si nu exagerez. Nici pic de zapada sau gheata. +

 8. cat e zapada azi la tine ?

 9. @DinTraficCulese Pentru ca oamenii platesc taxe si impozite care sunt cheltuite cu sutele de milioane de euro pe intretinerea drumurilor si trotuarelor ca sa iasa singuri sa dezapezeasca. Nu zic, daca cei ce sunt platiti nu-si fac treaba, macar in fata casei/blocului tau ar trebuie sa iesi sa dezapezesti daca ai cu ce si cand, dar cel mai bine ar fi sa nu aiba nevoie, iar cei platiti sa-si faca treaba pentru care sunt platiti.

 10. eu le trec pe astea la trotuare curatate 🙂
  eu stau intr-un bloc cu 200 de apartamente, cati crezi ca au fost sa dea zapada? maxim 10 insi, cam aceiasi de fiecare data. ce e in clipul asta e vis de primavara 🙂

 11. Ursul Grizonat

  Si reclam de la radio e la locul si momentul portivit. Interesant modul de a face Tatra T4R reversibil. Cred ca vazusera filmul ala „La umbra tramvaiului galben, rosul se vede verde”.

 12. @adyaero Tramvaiul are usile asa pentru ca, la capat de linie nu intoarce…sunt sinele intrerupte pentru ca este un „pasaj suprateran” in constructie in centrul Craiovei. Si un tramvai functioneaza la „dus” celalalt la „intors”. Sper ca intelegi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!