It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Si a tacut…

Adăugat de Dan_Andrei
Raportează ca șters! 148

Opresc inainte de intersectie, pentru a nu o bloca avand pietoni pe trecere, si el ma claxoneaza si se agita in spatele meu. Imi spune ca aveam prioritate si ca puteam sa trec, dar cand ii explic, lasa capul pe spate, da ochii peste cap si pleaca MUT!

NU CRED CA S-A GANDIT VREODATA LA ASA CEVA!

16 comentarii

 1. Deci, no comment. Din-astia sunt destui, disperati si care n-au pic de rabdare. Ii era frica ca pierde 10 secunde. + pt toleranta si neblocare a intersectiei. + pt video.

  • Merci pentru plusuri. Din pacate, nu cred ca nerabdarea lor, si cele 10 secunde sunt problema… Problema lor e ca nu gandesc putin, nu vad situatia in ansamblu… Ei stiu doar prioritate-cedeaza si verde-rosu…. pacat!

 2. Ionut1984

  OMG ala ori se trezise cu fata la cearceaf:))) ori asa e el de fel retardat

  • Cred, sau mai bine sper, ca doar nu si-a dat seama de ce nu inaintam… Dupa ce i-am explicat, ”parca” a inteles… SPER!

 3. In locul autorului nici nu opream sa-i dau explicatii.Il lasam sa moara prost.

  • sa stii ca prostii nu mor niciodata sau cel putin nu asa usor. si oricum, fiind prost nu constientizeaza nici daca moare el sau omoara pe altu… …stii vorba aia, prostu e la fel ca mortu, cand omu moare e greu doar pt cei din jurul lui…la fel si cu omu prost….te-ai prins ?!

  • Poate nu trebuia, dar eu am facut-o cu speranta ca va intelege, si ca altadata nu va mai face aceeasi greseala

 4. retard…

 5. Deci…hai sa-ti raspund in locul disperatului: NU! NU GANDIM!!! Consuma energie, energia se ia din alimente…alimentele scumpe…facem economie…

  • Posibil! Ideea e ca din alimente(scumpe sau ieftine,nu conteaza, dupa posibilitati si gusturi), sa luam energie pozitiva, si nu negativa… Una peste alta, eu cred ca a inteles din moment ce a plecat fara replica…

 6. @Dan_Andrei Poate cu ocazia asta a invatat ceva, daca-l duce cat de cat capul 🙂 +

  • In speranta asta m-am oprit 5 secunde sa-i explic, si chiar sper ca a inteles…
   Daca mi-am irosit degeaba cele 5 secunde din viata, asta e. Mi le asum, macar am incercat…

  • @Dan_Andrei E de apreciat efortul tau, poate totusi va avea un rezultat pozitiv 🙂

 7. +
  Dar, si sper sa nu fie doar impresia mea, parca s-au mai imputinat in Bucuresti specimenele care nu inteleg sa lase intersectia libera, daca tot nu pot trece de ea, sau claxoneaza din spate nervosi ca tu faci acest gest atat de logic. Nu m-a mai claxonat nimeni din motivul asta de vreo 2 luni. Inainte prindeam zbuciumati de astia saptamanal. Sau o fi vremea de vina? 🙂

  • Parca parca ai dreptate… SPER sa nu fie vremea de vina 😉 Eu sper ca usor usor, sa inteleaga toti ca trebuie sa ne respectam unii pe altii, in loc sa ne blocam reciproc! Merci pentru plus.

 8. pesedist claxonist :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!