Taie calea fara semnalizare, franeaza la intimidare si gesticuleaza…

Adăugat de dmisha
Raportează ca șters! 14

17.05.09 ora 7, Drumul Sarii, spre Antiaeriana, intersectie cu Ghencea, Ispirescu, 13 Septembrie

Ce mai caută lumea:
 • intersectie 13 septembrie ghencea antiaeriana p ispirescu

18 comentarii

 1. Harvey_Specter

  Eu din ce vad tu tai benzile ca-n codru! Esti pe banda 1 de pe care banuiesc ar trebui sa mergi la dreapta, sau inainte, pe B1, dar tu te urci peste colegu pe B2 si mai si claxonezi.

 2. doctor faust

  b1 in b1, b2 in b2, te-ai suit pe el, de unde atata. si eu daca m-as trezit claxonat de un nebun as gesticula.

 3. paul18andrei

  Esti pilaf, prietene. Sterge filmuletul ca te mai faci si de ras.

 4. Mai mare atentie. Trebuia sa ramani pe banda 1. Eu nu faceam ce-a facut el, dar fii mai atent

 5. Te-ai incadrat pt b1 si ai plecat pe b2. Dupa cred ca nu cunosti intersectia. Frana 2 E pentru cei care vin din stanga si scot botul fara sa vada(se intampla des) si frana 3 pentru pietoni( e foarte periculoasa trecerea ies dintre masini ca oile)

 6. Pentru cei care au nevoie să li se explice filmările:

  Mai pe românește, pentru că știu că sunt unii pe aici care nu prea înțeleg nici din poze, dar în schimb știu să gesticuleze:
  – de pe b1 se continuă la dreapta pe Ghencea sau pe Antiaeriană
  – de pe b2 se continuă la stânga pe 12 Septembrie sau înainte pe Ispirescu.

  • Harvey_Specter

   Ajuta explicatiile, tot nu inteleg o chestie. Antiaeriana si Ispirescu = inainte? daca nu, exista vreun marcaj/presemnalizare pentru chestia asta?

  • Păi de pe b2 dacă ții drept volanul ajungi pe Antiaeriană?
   Acolo tipul face dreapta de pe b2. Plus că are obligatoriu înainte sau la stânga.

  • doctor faust

   pentru unii de pe-aici care viseaza celebrul „io cunosc zona” – circulatia rutiera se desfasoara conform marcajelor, semnelor, indicatoarelor, semafoarelor si indicatiilor politistilor rutieri, panouri de semnalizare/avertizare, etc. in niciun caz dupa Google Maps.

   dupa cum mai zice uneori RebounD11 – daca vine unul care nu cunoaste zona si nu exsta nimic scris pe asfalt si niciun indicator, dupa cine sa se ia? dupa postul lui T.C. de pe Trafictube?

  • Harvey_Specter

   T.C. Am inteles. Oricum ramane problema cu lipsa totala a semnalizarii, nu cunosc absolut deloc zona si daca as veni prima oara in zona, nici prin cap nu mi-ar trece ca de pa banda aia nu am voie pe unde a mers ‘vinovatul’ din clip. Cum ar zice GPS-ul e un ‘slight right’, undeva intre dreapta si inainte. Parerea mea pe baza clipului si a pozelor/explicatiilor oferite de tine.
   As fi curios in caz de un accident intre autor si ‘vinovat’ care ar fi verdictul politiei 🙂

  • Harvey_Specter

   p.s. e putin cam extrema explicatia cu daca tii volanul inainte ajungi pe o anumita strada. Dupa logica asta multe semne ar fi doar dreapta sau doar stanga, pentru ca sunt stradute pentru care trebuie sa tragi un pic dreapta sa mergi ‘inainte’ si inca una care face dreapta complet.

  • @Harvey_Specter
   Nu, nu este exagerată deloc. Nu am pus acel link din Maps pentru a se vedea marcajul de obligare, ci pentru a se vedea/înțelege, mai bine, configurația intersecției.
   Deci, dacă mergi drept (nu tragi de volan), nu ajungi pe câmp, ci pe Ispirescu. Mai exact, direcția înainte nu presupune viraj la dreapta.

   Acum, sincer, nu trebuie să fii vreun doctor să deduci, când ajungi de pe două benzi într-o intersecție cu 4 posibile direcții, că b2 merge stânga și față, iar b1 dreapta și față. Aceasta, evident, în lipsa unui marcaj/indicator care să reglementeze altfel situația – deci, cu atât mai mult în situația dată, unde nu mai este niciun marcaj. Bineînțeles că am și argumente:
   Art 107:
   (2) La intersecţiile fără marcaje de delimitarea benzilor, conducătorii vehiculelor ocupă în mers, cu cel puţin 50 m înainte de intersecţie, următoarele poziţii:
   a) rândul de lângă bordură sau acostament, cei care vor să schimbe direcţia de mers spre dreapta;
   b) rândul de lângă axa drumului sau de lângă marcajul de separare a sensurilor, cei care vor să schimbe direcţia de mers spre stânga. Când circulaţia se desfăşoară pe drumuri cu sens unic, conducătorii de vehicule care intenţionează să vireze la stânga, sunt obligaţi să ocupe rândul de lângă bordura sau acostamentul din partea stângă;
   c) oricare dintre rânduri, cei care vor să meargă înainte.

   Deci, trebuie să cunoști și să conduci mereu după lege, mai ales când nu cunoști zona.

   P.S.
   Eu nu sunt din București și nu cred că am trecut niciodată prin intersecția aceea.

  • Banda din stanga iti permite sa mergi in orice directie in afara de ghencea. Daca exista vreun semn de presemnalizare care iti interzice sa mergi spre antiaeriana fa-i o poza. Ca eu stau de 35 de ani acolo si eu nu-l vad

  • Ionut1984, ai legea un commentariu mai sus care te contrazice.

  • Salut. Cred ca pot ajuta putin aici, chiar daca e mai veche discutia – poate foloseste cuiva. Am fost implicat intr-un accident chiar in acea intersectie. Circuland pe b1, pe directia inainte – adica spre Petre Ispirescu am fost acrosat usor de un nene care facea dreapta de pe b2 spre Antiaeriana (fun fact: era convins ca nu a gresit, „stia intersectia”). Nu am fost la politie dar cei de la asigurari au concluzionat ca el a fost in culpa.

 7. Harvey_Specter

  Deci din desenul respectiv inainte inseamna altceva pe B1 fata de inainte de pe B2. Doar mie mi se pare ciudat? Inainte ar trebui sa fie inainte, daca se bifurca in mai multe, sa fie si desenele/presemnalizarile corespunzatoare.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!