Sa taiem putin calea si un mic manual de crosetare

Adăugat de clawoo
Raportează ca șters! 69

Maestrul crosetator a mai facut vreo 2 scheme similare dupa vreo 500 de m dar era camera era mascata de alta masina.

Ce mai caută lumea:
 • manual crosetare
 • reguli de crosetare
 • reguli pentru crosetare

6 comentarii

 1. banuiesc ca erai prea atent la cumatru cu audi-ul sa mai vezi si pietonii de pe trecere la 0:44

 2. @Paul tu ai permis sau iti dai cu parerea? Daca ai permis mai pune odata mana pe manual si vezi cum e cu opritul cand ai 2 sau mai multe benzi pe sens referitor la pietoni.

 3. Cum erau pe prima banda a sensului opus mi-am asumat riscul ca nu se teleporteaza 5m in o secunda. Daca erau 2 metri mai in fata nu se punea problema.

  (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:
  b) neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;

  Cand am facut eu scoala acum 5 ani erai obligat sa opresti daca nu exista separator de sens (cazul de fata), dar nu mai gasesc in ultimul cod rutier prevederea.

 4. Iar incepem discutia ? Erau pe sensul celalalt. Art. 135. – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii: h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.

 5. Alin Ropan 24

  si eu am a4 din ala, dar nu fac asa ceva

 6. 0:44 — Oameni pe trecere… dar nu… hai sa-l prind pe ala din fata :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!