Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Tampit si iute

Adăugat de Cesc
Raportează ca șters! 75

Doar o scurta intamplare..

8 comentarii

 1. Recent am patit ceva de genul asta intr-un sat din CS. Era limita 60, mergeam aproape de 70 si din spatele meu se baga in depasire un camion si o masina mica dupa el. Cand ajunge camionagiul in drept cu mine, ma claxoneaza lung si se baga brusc . A trebui sa calc frana brusc ca de nu ma agata.

  • In cazul meu, tiristul s-ar putea sa se fi lasat pacalit de banda de virat stanga din dreptul localitatii Pata, desii un profesionist nu ar trebuii sa faca asemenea confuzii, doar este si indicator.

 2. teddycarebears

  TIRistii au regulile lor de condus pe care noi „amatorii” cu auto mici nu le vom intelege niciodata … daca vei gasi pe vreunul macar o data sa iti explice de ce in localitate cu maxim 50 la ora ei baga minim 75 atunci jos palaria … am trecut prin atatea faze la limita cu ei prin satucele noastre mici si prafuite ca ma rog zi de zi sa se faca naiba autostrazi …

  • Pentru ca toate camioanele sunt prevazute cu statii si comunica intre ei. Cand vezi un camion in localitate ca merge peste 50km sa fii sigur ca nu este politie. Sunt la program si intarzie la incarcare sau descarcare dar totusi asta nu le da dreptul sa incalce regulile de circulatie cu riscul de a provoca accidente.

 3. Parca il si aud pe soferul de tir spunand: „Marș de-aicea, că mergeți prea încet!”, avand in vedere scrisul de pe remorca.

  • Cam asa ceva, „Marș ca io mi’s transport Express, nu merg sub 80 ca stric economia la carburant”

 4. „El e profesionist si este la program. Nu are timp sa stea dupa toti prostii.” Cam asta este explicatia data de posesorii de doi neuroni, din care unul lesinat.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.