Tamponare si fuga de la locul incidentului

Adăugat de DVSplay
Raportează ca șters! 43

Dupa modelul loveste si fugi, intrebarea este: nu si-a dat seama sau chiar a crezut ca scapa?

6 comentarii

 1. Eu nu vad nicio tamponare. Tu ai vazut ceva la masini dupa?

  • Nu e foarte performanta camera sa evidentieze situatia cum ar trebui, dar a facut ceva pagube. Mici sau mari pagubele opresti si iti asumi situatia, asa e corect.

 2. teddycarebears

  nici eu nu vad contact intre masini insa este evident ca soferul din masina neagra a fost nevoit sa ia bordura in plin ca sa nu fie accident in toata regula … sper ca s-au inteles si si-a recuperat macar o parte din paguba dar e greu de crezut …

  • Daca nu a fost contact intre ei,fara o filmare in care sa se vada ca ala vrea sa schimbe banda fara semnalizare si asigurare si ca in tentativa aluia de a se urca peste cel de pe B1,acesta din urma fandeaza spre dreapta si ia bordura,cu consecintele de rigoare,va fi greu sa obtina recunoasterea faptei si respectiv asigurarea.
   Din pacate,acesta este nivelul de educatie si civilizatie a multora dintre noi,nu recunosc si tot ei o iau cu gura inainte daca le atragi atentia ca au comis o tampenie.

 3. Oricum este de apreciat autorul pentru ca s-a dus in treaba lui in loc sa ofere filmarea. Felicitari, marca rusia

  • Noi aveam copil mic in masina si mergeam spre medic. Am oferit filmarea in cateva cazuri dar acum chiar nu puteam opri, a fost si la noi urgenta 🙁 Oricum am postat pe grupuri facebook, posibil sa fi ajuns filmarea unde trebuie.

   In acest caz de exemplu, filmat tot de mine politia a luat decizia dupa vizualizarea filmarii trimise de mine https://www.youtube.com/watch?v=d0IZQi4bsjY

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.