Tamponare in intersectie – Rezultatul fortarii semaforului

Adăugat de DVSplay
Raportează ca șters! 83

19 comentarii

 1. pff…2 prosti…amandoi trec pe rosu…karma nu sta in casa nici cand e urat afara 🙂

 2. tu nu aveai rosu?

 3. Posibil sa am imaginatia bogata, de la oboseala, dar nu am mai vazut clipul asta o data? Sau era pe Fb, pe grup?
  Hmmm…
  Si da, ai trecut si tu pe rosu…

 4. Hyundai-ul argintiu este vinovat clar: a trecut pe rosu. Hyunda-ul rosu a plecat clar pe culoarea verde a semaforului. Sper ca te-ai oprit sa dai inregistrarea victimei din masina rosie.

  • pe ce te bazezi cand zici ca masina rosie a plecat pe verde? verde apare la 3 secunde dupa ce s-a pus in miscare…mai avea putin si trecea de intersectie pana s-a facut verde…

  • Daca ajunge inregistrarea la politie, ramane si autorul fara permis :).
   Daca masina rosie are acelasi semafor ca autorul, a pornit pe rosu, s-a facut verde dupa ce patrunsese in intersectie (probabil cunoaste intersectia si s-a luat dupa semaforul pietonilor, a pornit cand s-a facut rosu la ei). La cea argintie nu sunt dubii, rosu plin. Permis retinut ambilor si culpa comuna.

  • Nu e musai sa se puna verde in acelasi timp si pe partea cealalta cand s-a pus pe partea autorului. Cunosc intersectii cand se pune verde la un sens si dupa cateva secunde la celalalt sens.

 5. Cei doi se vor intalni la service. S-a ciocnit Hyundai accent II, cu Hyundai Accent III.

  • Pentru asa ceva trebuie sa fi batut in cap sa mergi la reprezentanta.Cu banii primiti de la asiguratorul celuilalt poti sa-ti faci masina in alta parte si sa-ti mai si ramana,depinde unde avea vinovatul asigurarea….

 6. Nu stiu ce ar putea spune politia. Din filmare nu se poate dovedi 100% clar ca unul dintre ei a trecut pe verde. Doar ajutorul filmarii a trecut 100% pe rosu :))

  • Si masina argintie a trecut 100% pe rosu, nu putea avea verde in acelasi timp cu autorul.

  • La secunde 0:07 se vede ca autorul are verde, deci cel din stanga (argintiu) a trecut clar pe rosu, probabil si masina rosie la fel, daca semafoarele trec pe verde simultan

  • Dupa filmare asa pare, dar politia nu prea tine cont. Stiu caz asemanator , prezentat aici. Pleaca pe verde si loveste pe unu care a trecut pe rosu din stanga. S-a dus cu filmarea la politie si l-a gasit vinovat pe cel care a plecat pe verde pt ca nu a asteptat eliberarea intersectiei. Din filmare politia a considerat ca nu se poate stabili 100% ca celalalt a trecut pe rosu, desi cu un stop cadru cand s-a pus verde se putea vedea foarte bine ca celalalt era fix langa stalpul semaforului care in mod logic era rosu. Politia a zis ca trebuie facute masuratori pe care le plateste cel care a trecut pe verde.

 7. Confirm, si eu am trecut pe rosu :)) (nu am acest obicei, in special in aceasta intersectie unde saptamanal sunt tamponari de genul) insa trebuia sa eliberez trecerea pt pietoni si sa raman pentru a le oferi filmarea celor 2 care a fost folosita la politie. Dupa vizionarea clipului, cei de la politie au constatat, ca cel din stanga (auto argintiu) este vinovat.

  • Super. Inseamna ca nu toti politistii gandesc la fel 🙂 Pe aici prin Bucuresti a fost o situatie in care a gandit invers.

 8. Acolo era culpa comuna! Tanti cu Cea rosie a plecat inainte sa se faca verde iar cel care venea din stanga a fortat pe rosu. Semafoarele au verde concomitent din directia autorului si din directia din care venea cucoana. Se vede clar ca tanti pleaca inainte sa se faca verde.

  • Acel Hyundai visiniu a intrat in tersectie pe culoare verde deoarece la acel semafor se face mai repede verde față de semaforul unde se afla persoana care a filmat. Vinovat cel cu Hyundai gri.

 9. @DVSplay N-a vrut sa incurce pe nimeni … doar sa exerseze o manevra PIT 🙂 Adevarul e ca si Hyundai-ul visiniu l-a ajutat putin si-a „anticipat” semaforul intrand in intersectie la 0:05 cand presupun ca era inca rosu.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.