Tamponare Oradea. Cine-i vinovatul?

Adăugat de DVSplay
Raportează ca șters! 47

Tamponare Oradea. Cine-i vinovatul?

8 comentarii

 1. AragazCuBuleDeAer

  Vinovatul este cel cu Cielo, se tot fataie in fata, spate .

 2. Andrei Ciocan

  Cine dă cu spatele, evident !

 3. Toti 4,mai mult sau mai putin:
  1-cel cu Cielo,care nu s-a retras de tot si a mai lasat botul masinii in drum
  2-cel cu R.care vireaza la dreapta,care,desi vede ca are un obstacol pe banda lui(Cielo),se duce cat mai aproape de acesta,nelasandu-i timp si spatiu de manevra.In plus,trece razant pe langa celalalt cu R care da in final cu spatele,fara sa gandeasca ca ala nu sta de sanchi in pozitia aia.
  3-cel mai si,cel care da cu spatele fara sa se asigure pe deplin ca nu are obstacole pe traiectoria lui.
  4-si la urma tu,care desi ai vazut ca se crease un „dop”si ca ala,prin luminile de mers inapoi ti-a aratat ca va da cu spatele,ai procedat exact ca cel de la pct.2:te-ai dus cat mai in fata posibil ca sa te loveasca pe tine.Norocul tau a fost ca ala a fost mai bagacios si astfel a incasat-o el.
  Parerea mea.

  • 5. Politia care le-a dat permisele fara o examinare riguroasa pe legislatie. 🙂

 4. TAIS, nu ai dreptate, vinovatul e Veorika Dancila, LOL

  Cel care nu se asigura e de vina de producerea zgarieturilor

 5. AragazCuBuleDeAer

  Tsunami , corect, inclusiv Tariceanu ca a abandonat coalita. :))))
  Doar cand nu cunosti regulile de circulatie poti intreba cine este de vina, va dati seama ca de vina este Basescu ca a uitat sa mai umble la pensii. :))))))
  Va imaginati ca la raspunsul anterior am glumit. Masina care a dat cu spatele fara sa se asigure, puneti frate mana pe Codul Rutier, studiati-l sau de ce nu luati cateva ore de legislatie la o scoala, chiar au profesori buni.

 6. Strict pentru producerea accidentului,e la mintea cocosului ca vinovat e ala care a dat cu spatele si nu s-a asigurat.Ceilalti au complicat,fiecare in felul lor,traficul in acel loc asa cum am aratat anterior.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.