It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Tanc in aglomeratie

Adăugat de Patrick Alex
Raportează ca șters! 11

Da, da, stiu … am mers pe linia de tramvai, dar marcajul imi permitea. Asta datorita domnului „cumsecade” cu duba verde care desi are rosu plin la semafor, inainteaza si aproape ca intra in mine.

Desi m-am oprit la un moment dat ca sa nu depasesc „coloana oficiala”, aud un claxon in spate si cand ma uit in retrovizoare observ un carnat lunggggg de masini in spatele meu care virau la stanga.
Acum vine intrebarea: trebuia sa stau pe loc sau am procedat bine ca m-am dus inainte?

12 comentarii

 1. TR-85

 2. cetateanul turmentat

  E cam cu dus-intors. Dupa aro puteai sa intri pe b2.
  Oare ce mitraliera ascundea dusterul de pe platforma? 🙂

 3. Daca nu spuneai de linia de tramvai nu se uita lumea atenta la marcaj si nu luai minusuri. 🙂

  Nu iti permite marcajul ala sa circuli pe acolo, e marcaj de delimitare a carosabilului. Faptul ca ii intrerupt iti permite sa il incalci la manevre, dar nu iti permite sa circuli pe acolo.

  • asa o fi …

   Art.103
   Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului langa axul drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia.

  • @catalinp: pentru a milioana oara… articolul ala se aplica cand linia de tramvai e pe o banda, adica banda exista. Nu inseamna ca linia de tramvai se transforma in banda cand mai is 2 benzi de circulatie langa.

   Verifica si marcajele in legislatie sa vezi diferenta intre un marcaj intrerupt de delimitare a carosabilului si ala de delimitare a benzii.

   Exemplu de drum cu a 3-a banda delimitata clar ca banda si pe ea fiind linia de tramvai:

   deci unde se aplica articolul citat de tine.

   Si exemplu unde sunt 2 benzi pe sens si tramvaiul e in afara partii carosabile, parte carosabila delimitata cu linie intrerupta:

   Aici nu se mai aplica articolul citat.

  • Alte exemple de acelasi gen, cu poze cu tot, aici: 😉
   http://www.trafictube.ro/road-rage-2-by-limit/#comment-379737

 4. Ai avut la un moment dat ocazia sa te incadrezi pe o banda, dar nu ai facut-o, de ce?

  • Ca sa filmeze tancul 🙂

   A ratat ocazia perfecta sa incheie clipul cu „Tanks for watching” 😀

  • Patrick Alex

   am ezitat si am pierdut momentul 🙂 dar mi-am gasit rasplata in pasaj la victoriei cand am ramas blocat minute bune 🙂

 5. @Patrick Alex Poate totusi te mai gandesti si data viitoare renunti la circulatia pe linia de tramvai cu masina 🙂 0:57 Ar fi jale ca o banda de circulatie sa dai intr-un stalp 😀
  + pentru incurajare 🙂

 6. de la mine e „-” pentru ca nu-mi place genul de sofer care nu-si tine cumva directia intr-o intersectie…in cazul de fata te-ai dus din B1 direct pe linia de tramvai…te intreb pe tine: masina rosie din B2 ce vina are ca era aglomerat in fata? daca tu te-ai dus pe linia de tramvai, el unde s-a dus? in spatele tau probabil, pentru ca tu n-ai putut sa-ti respecti traiectoria normala. duba verde nu ti-e scuza ca sa incurci tu pe altii.
  P.S. Nu zic ca esti genul ala de sofer in general, dar in cazul de fata ai fost 🙂

  • Patrick Alex

   am fost …am fost….si nu ma mandresc cu asta…..dar sa fim seriosi….nu toti suntem sfanti….nu cred ca exista :))

   te referi la masina rosie care astepta la semafor cu mine ? pai in cazul asta o sa iti spun ca tipa dormea pe ea :))) si din masina paralela cu mine a ajuns a 3-a in spatele meu….tot pe linia de tramvai 🙂

   da…nu sunt genul ala de sofer…nici duba nu e o scuza (era un exemplu de nesimtire si tupeu) …. dar nici sa raman blocat ca un „rahat atarnat” (tărzănel) in intersectie nu mi-a placut :)))) asa ca m-am dus inainte cu tupeu 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!