Prin tara (10)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 50

Intamplari prin tara. Multi melteni… si desi nu generalizez, toti sunt cu masini BMW sau VW de culori inchise.

Mentiuni:
– Golful care a depasit cu Ambulanta nu avea pe nimeni in aceasta, doar a profitat de eliberarea drumului in fata ei. Pana la Sacamas unde el a mers spre Arad a ajuns tot in fata mea si daca m-as fi grabit l-as fi putut si depasi. Ca si la X6, castig 0 (zero) cu manevrele.
– Cel cu BMW de Valcea de la ultima faza a taiat aproape toate curbele cat a stat in spatele meu… asta pentru cei care vor zice ca trebuia sa vad ca vrea sa depaseasca chiar daca nu a semnalizat. Si acesta a fost prins din urma si depasit dupa ~15-20 km cand a inceput ploaia si a incetinit excesiv dupa parerea mea.

L.E.: Am uitat de avertismentul de limbaj, imi cer scuze.

P.S.: Rog pe cei nemultumiti de ceva din clip sa se exprime si in scris sa pot corecta pe viitor.

6 comentarii

  1. @RebounD11 ai + si de la mine,dar nu ma pot abtine:la semnul cedeaza,incetinesti….La semnul Stop,opresti 😀

  2. @Suhaib: stiu ca incetinesti… dar daca nu vezi suficient si opresti ca nu zice nimeni ca ii interzis 🙂 ba din contra e indicat daca vine cineva de pe drumul cu prioritate 😀

  3. La ultima faza mi se pare ca ala a inceput sa se lanseze in depasire pe cand ai semnalizat si ai inceput tu depasirea. Tu ai inceput depasirea aproape in momentul in care ai semnalizat. Deja el era plecat pe depasire atunci 🙂
    +

  4. @VladN: Daca ii sa o luam corect, ala a intrat pe contrasens cand eu am semnalizat… o depasire incepe cu semnalizarea intentiei si asigurare ca cel din fata si cel din spate nu semnalizeaza sau depasesc deja. A mers ceva km in spatele meu taind curbele, nu aveam de unde sa stiu ca daca ii pe contrasens vrea sa depaseasca. Eu am inceput semnalizarea cu ceva peste 50 de metri inainte de a depasi si intentionam sa o incep imediat ce trecem de curba (se vede semnul de depasire permisa si ca incepe linia intrerupta un pic dupa ce incep sa trag de volan).

  5. @RebounD11 nu am zis ca nu ai dreptate. In caz de poc, castigai sigur. El a inceput depasirea pe linie continua inca din curba, fara semnalizare si asigurare. Eu doar am zis ca el deja s-a lansat pe cand ai vrut sa te bagi tu, si probabil nu ai fost chiar atent la ce se intampla in spatele tau, si te-a surprins. Daca erai atent si il vedeai ca deja era bagat bine in depasire pe cand ai tras tu de volan nu aveai motiv sa mai injuri :)).
    A nu se intelege ca il apar si zic ca e vina ta.

  6. @VladN: nu am inteles niciodata ca il aperi sau ca ar fi vina mea (desi daca taiam si eu linia continua si ne ciobeam am o presimtire ca iesea culpa comuna in cazul fericit pentru mine… care puteam intra si la nerespectarea obligatiilor depasitului)… dar da, m-a surprins putin ca nu am observat cat de bagat era pentru ca tot drumul cat a fost in spatele meu a mers pe contrasens in curbe, dar chiar si asa tocmai ca sa nu ma bazez pe rutina m-am mai asigurat o data. Cat despre motivul ca sa il injur… si daca facea asa ceva in loc de depasire permisa si semnaliza l-as fi injurat pentru taiat curba 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.