It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin tara #2 + TIR culcat in Rascruci

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 20

Momente adunate prin Cluj-Napoca, Baia Mare si drumul dintre cele doua 🙂

Depasiri „ca la carte” pe Cluj-Napoca – Dej, masini care se cred pietoni, masini care se cred tramvai, soferi care nu stiu pentru ce sunt oglinzile, smecherasi care „fenteaza” coloane, neacordari de prioritate pietonilor angajati in traversarea strazii pe zebra, treceri flagrante pe rosu, masini care circula fara numere de inmatriculare, „grabiti” care forteaza si blocheaza intersectii desi e coloana pana in orasul urmator.

Bonus: Un TIR rasturnat in Rascruci (era deja culcat, nu am prins nimic live).
Drumuri bune sa aveti!

6 comentarii

 1. 4:14 – a dat semnal 🙂
  5:18 – pentru ce acel flash? (ma enerveaza la culme cand vad ca unul din spate e in depasire.. pe langa ca imi bat farurile lui in oglinda si apoi fix in ochii mei, el se gandeste sa mai dea si un flash, sa fie sigur ca-l vad, nu?)
  6:52 – rabdare, era curba, nu stiu daca oglinda (mai ales cea din stanga) vede dupa curbe.

  Multi prosti care nu au habar ce inseamna linie continua. Urmarile se pot vedea in acest clip: http://www.trafictube.ro/accident-live-inconstient-volan-accident-mortal-dn1-intersectia-fantanele/.
  +

  • @RaduCJ 4:51, 5:00 Nu prea mai conteaza asta 🙁 E „vizibilitate maxima” ziua/noaptea, omul se tot duce 🙁

  • Bamgineer

   4:14 – ai dreptate, probabil cum era pe avarii si apoi a stins si dat semnal. Insa puea sa parcheze civilizat si sa astepte sa treaca de tot doamna cu copilul.
   5:18 – i-am dat flash pentru ca a inceput sa accelereze. Altfel nu dau.
   6:52 – Daca nu se oprea ca boul la INTRAREA in vulcanizare, ci intra frumos si se oprea la IESIRE, avea vizibilitate.

 2. @Bamgineer 0:51 Poate are montate niste camere pe undeva si vede totul in jur pe monitor (?) 🙂 1:19 Este cumva indicator cu obligatie inainte, pe jos la fel marcaj si-n plus semaforul are o sageata verde cu inainte? Nu, sunt cate doua din fiecare! 😆 1:41 Si de asemenea, un permis de conducere in plus.
  3:02, 3:07 Eternul si fascinantul drum cu acostament consolidat Cluj-Dej si depasirile gen: „Da-te ba pa banda 1 (unu) c-ai loc destul!” 🙁
  3:18 Acolo incepe zona de depasire permisa, doar cateva secunde avea de asteptat. 6:31 A luat-o pe calea cea mai scurta spre sensul opus de mers.
  +

  • Bamgineer

   La 3:18 pe Mesteacan (stiu drumul pe de rost) ai dreptate ca incepe zona de depasire (care e destul de scurta), dar tot acolo apare si semnul de „30 la ora limita” si o curba destul de greu de luat cu viteza mare, iarna, dupa ce a nins. Eu asteptam cuminte sa pot depasi, si a venit zoro ala, care pe urcarea Mesteacanului nu a mers tare, dar pe coborare si curbe era zmeu. Apoi in Valea Chioarului mergea ca melcul. Ori esti grabit, ori nu. 😀

 3. Foarte bine zis la sfarsitul clipului… FELICITARI!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!