It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin tara #3 + doua accidente :(

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 40

O excursie de jumatate de zi in Maramures, nelipsita insa de evenimente mai mult sau mai putin grave in trafic. Pe langa clasicele depasiri pe linie continua, sau la limita, blocat intersectii, parcat autobuz obturand vizibilitatea trecerilor de pietoni, din pacate, astazi am stat in coloana destul de mult, din cauza unor evenimente mai putin fericite.

Accident #1: Pe Mesteacan, la coborare spre Baia Mare, o masina a parcat in sant. Noroc ca nu era nimic pe contrasens.
Accident #2: La intrare in Ileanda, directia Baia Mare – Dej. La ora producerii accidentului bilantul era de 1 mort si 2 raniti grav.

Conduceti cu grija si nu va grabiti, in special iarna!

9 comentarii

 1. Secunda 1, tot rosu… 🙁

 2. @Bamgineer 1:05 Nu doar a depasit in curba, pe linie (dubla) continua, dar a reusit performanta sa ajunga si pe B1 de pe sensul opus de mers. Mi-a adus aminte de idiotul asta:
  http://www.trafictube.ro/intr-unul-taietor-curbe-depasitor/
  1:17 Nici macar atunci cand are pe jos marcaje, nu e in stare sa abordeze cum trebuie un sens giratoriu 🙁 2:27 E noapte si „vizibilitate maxima”, deci nu mai conteaza restul.
  +

 3. Bicicleta era a lu* nenea care a murit, era în dreapta în Polo. Venea de la o înmormântare și ăla cu Polo s-a oferit să-l ducă acasă. Stătea la 200m de accident.

 4. Bamgineer doar ca fapt divers: lejea spune ca trebuie sa acorzi prioritate celor care sunt deja in intersectie. Chiar daca tu ai verde. Adevarat…bunul simt spune ca, daca n-ai unde sa inaintezi, lasi spatiu pentru masiniile care vin din lateral…dar nah…bunul simt vorbeste mai in soapta asa…Frecvent am vazut intersectii blocate pentru ca ala se grabea sa fie cu 2m mai in fata…deh…aia 2 m sunt vitali pentru erectia lui anuala.

  • Bamgineer

   Ai dreptate. Insa am stat la semaforul ala de 6 ori pana am ajuns sa fiu primul, si cand am vazut cat de flagrant blocheaza, ultimii intrand pe rosu, am cedat putin la mansarda :(.

  • Da…dar cum spuneam …bunul simt trebuie tot timpul sa primeze…ceea ce nu a fost cazul soferului de fata…dorea neaparat sa castige aia 10 cm…erau vitali…vorba aia…fiecare mm conteaza..iar pentru el era vital.
   Am vazut frecvent situatia asta…daca lasa putin spatiu sa treaca restul lumii prin intersectie (si asa nu avea unde sa mearga)…cred ca 15% din trafic se elibereaza.

 5. Pătrunderea unui vehicul într-o intersecţie este interzisă dacă prin aceasta se produce blocarea intersecţiei.

  Daca riscam sa blocam circulatia in interiorul intersectiei, este interzisa patrunderea in intersectie. Blocarea intersectiei se pedepseste cu amenda contraventionala si 6 puncte de penalizare.

  • este greu sa dai o amenda de genul asta. Intri pe verde…chiar daca in fata este blocat…in ideea in care coloana din fata se misca si brusc se opreste. Chestia asta tine mai mult de bunul simt aprecierea daca o sa blochezi intersectia sau nu. In cazul de fata…mai mult de lipsa bunului simt. Este normal sa te opresti si sa lasi spatiu pt masini daca n-ai unde sa inaintezi. Nu si in RO…unde fiecare mm conteaza.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!