It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ţara asta nu se face bine niciodată – ep. 7

Adăugat de Sofer De Prahova
47

Trimisa de un cititor.

Ploiesti, Str. N. Titulescu, colt cu giratoriul de la Caraiman.
Pe partea cu ING nu este spatiu de parcare. Acum vreo 6-7 luni au inceput sa parcheze cate o masina – doua. Daca au vazut ca nu-i intreaba nimeni de sanatate, au inceput sa parcheze din ce in ce mai multi, pana cand au ajuns sa obtureze vederea catre unul din capetele trecerii de pietoni. Vitele nici macar nu incetinesc, desi e clar ca nu au vizibilitate. Ca pieton trebuie sa astepti pana iti dai seama daca te-a vazut dobitcul care vine de dupa colt. Pe doamna din imagine nu au vazut-o doi.

Intr-o tara civilizata, ar interveni politia. Ori aia rutiera, ori chiar si cea locala. In Românistan, dar mai ales in Ploiești, orașul abandonat, NU.

8 comentarii

 1. primul si cel mai mare ilegalist este PH__DON, care, prin stationarea sa acolo, impiedica o vedere clara asupra trecerii, din partea soferilor care vin, punand astfel in primejdie viata pietonilor si libertatea soferilor.
  Daca eu voi fi un sofer care se va afla vreodata in situatia de alovi un pieton, datorita porcilor care parcheaza inainte de treceri, voi masura 25 de metri inainte de trecere si voi vandaliza toate maisinile care sunt parcate pe aceasta distanta. Adica, daca eu intru la inchisoare pentru vatamare corporala, atunci sa aiba si ei de suferit; mi se pare moral acest lucru.
  INAINTE DE TRECEREA DE PITONI ESTE STATIONAREA INTERZISA !

 2. stai linistit ca exista o copie fidela in Bucuresti: Piata Alba Iulia 🙂

 3. Bun, nu se sesizează singuri poliția. Dar atunci nu e cazul să dai un telefon/mail și să faci o sesizare?

 4. @Sofer De Prahova In aceste conditii nu e de mirare ca pietonii au rezerve de a traversa chiar daca semaforul e verde 🙁
  +

 5. Politia de acolo doarme pe ea.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!