Taxi – 25.01.2013

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 60

Toata lumea zice despre taximetristi ca sunt soferi nesimtiti sau necivilizati… nu e asa, nu sunt toti asa. Daca conduci un taxi si nu mai vrei sa fi prejudecat, fii civilizat!

1. O parcare de taxiuri care se intinde ca lepra pe langa ca nu e in cea mai inspirata locatie (blvd. Sudului).

2. I-am urat toate cele bune mamei lui.

Scuzati albeata… camera ramasa cu setarile de noapte. Urmeaza mai multe din aceeasi zi.

Melodie de fundal: Modern Talking – Taxi Girl

14 comentarii

 1. Nu au o viata usoara taximetristii, dar parca prea se folosesc de scuza asta pt. orice.
  Eu mai cedez de la mine, ca au client, ca trebuie sa isi manance si ei painea, asa ca multumiri am mai primit de la taxiuri.
  Prezumtia de om bine intentionat le-o acord, dar si cand imi dau motive ma fac sa-i urasc ca un dictator nebun!

 2. hai ca in Timisoara taximetristii nu’s ca ai lor, ai nostri’s mai civilizati, cu mici exceptii

 3. daca-mi aduc bine aminte, taximetristii pot opri sa-si lase pasagerii in drum, asta daca n-au loc unde sa opreasca.
  nu’s taximetrist si rar merg cu vre-un taxi, dar se stie ca, clientul e putoarea dracu si comenteaza daca-l lasi undeva de unde trebuie sa faca 20m pe jos

 4. nu stiu care is ai lor… dar pot zice un mare da, in medie, in Timisoara am vazut ca taximetristii sunt mai educati decat in Deva si decat in Cluj. In alte orase nu am umblat destul sa imi fac o parere. Oricum, nu o sa ma iau niciodata de meseria soferului ci de tampeniile pe care le face. Aici a fost un montaj doar cu taxi de unde si numele… nu intentie de generalizare.

 5. ia uite aici http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art151
  Art. 151 – Conducătorul autovehiculului şi tramvaiului care efectuează transport public de persoane este obligat:
  a) să oprească pentru urcarea sau coborârea pasagerilor numai în staţiile semnalizate ca atare, cu excepţia transportului public de persoane în regim de taxi. Dacă staţia este prevăzută cu alveolă, oprirea se va face numai în interiorul acesteia;

 6. Ma intreb, in locul unde parcheaza taximetristii aiurea (prima parte a clipului) oare cati s-au trezit fara oglinda? e ingust spatiul daca parcheaza toti acolo.

 7. @tutorialelogan: nu m-am luat de dreptul lor de a face asta, doar de faptul ca unii abuzeaza de el si pe langa ca incurca mai se si cred regii soselelor… vezi faza cu pietonu’… problema nu era ca sta in drum, era ca tot tre sa stea dupa el (soferi sau pietoni)

 8. + pentru pistele de biciclete!!!

 9. Dar ce terminal e acolo, de stau taxiurile alea cu zecile? Heathrow? J.F. Kennedy? 🙂

 10. @Kor: 2 statii de autobuz (primul avariat e in prima statie si imediat dupa „parcare” e a 2-a)… e semn de oprire interzisa cu exceptia RATT si Taxi. Cum s-ar zice mare nod de linii de autobuz/troleibuz.

 11. @deniro91 Te bagi ? Filmezi ? Te baga astia in valize si et arunca in Bega. Galbeni, galbeni dar sunt frati cu Uciga-l Toaca.

 12. Si eu sunt din TM,sunt sofer pe un Doblo si credeti-ma … stau astia ca paduchii // ocupa 7 milioane de locuri si cum zicea cineva mai sus: daca a pus avaria … gata rezolvata problema ! si trece potera pe langa ei …. NEAM daca le zice ceva la rasa galbena

 13. + pentru @gusteru

  hi, hi… „rasa galbena” 🙂

 14. @tutoriale … articolul ala le permite sa opreasca si in alte locuri decat statiile de transporta public, in rest se supun acelorasi reguli privind oprirea/stationarea

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!