It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Taxi pe contrasensens

Adăugat de Filip_24
Raportează ca șters! 42

Loc destul sa parcheze cum trebuie? Avea.

Avea cum sa o mute dupa ce i-am zis eu ca e pe contrasens? Avea.

Trebuia sa nu urle la mine dupa ce am plecat de langa el ? Trebuia.

Trebuia trebuia trebuia… lenea e mare… decat sa stai sa o parchezi sa nu stiu ce… mai bine o lasi direct pe strada… ce conteaza benzile de circulatie, ceilalti soferi.

12 comentarii

 1. Scuza-ma ca iti spun, dar acest clip seamana izbitor cu un altul postat de tine, tot cu un taximetrist (cu o usa deschisa aiurea). Conteaza mult ce ii spui unui om, dar conteaza si cum ii spui. Nu contest ca respectivul nu a dat dovada de nesimtire, dar nici tu nu ai rezolvat ceva vorbindu-i in raspar. Sincer, eu nici nu ma mai deranjam sa ii mai zic nimic. Ai pierdut timpul degeaba cu el.

  • As zice ca seamănă oarecum, însă în clipul de atunci recunosc ca l am jignit pe acel taximetrist dar aici ce ți se pare ieșit din comun ? Nu l am jignit, poate am fost mai agresiv în limbaj cu cuvântul deșteptule.
   Dar nici el nu era vreun sfânt. Avea loc berechet pe trotuar sa parcheze acolo. A trebuit sa parcheze ca un nesimțit pe aproape toată banda mea. Eu a trebuit sa îl evit, îmi ocupa banda.
   Și tot eu primesc minus. Super

  • Tocmai, nu am dat „-„. Ai dreptate si nu am sustinut ca respectivul nu a fost nesimtit. A fost super marlan. Dar cred ca esti de acord ca „desteptule” in contextul respectiv inseamna exact pe dos. Dar, sincer, daca ne punem mintea cu toti nesimtitii, ajungem la balamuc.

  • Ai perfecta dreptate, poate am fost un pic cam jignitor cu apelativul desteptule, recunosc. Dar eu nu sunt genul sa ii iau cu vorba dulce cand vad ca sunt nesimtiti.
   In ceea ce priveste cu punerea mintii cu ei, din pacate daca politia nu face ceva, noi trebuie sa luam atitudine. Sa incercam sa ii educam. Ca daca stam toti si ii lasam in treaba lor pe pretextul ca sunt taximetristi si nu merita o sa ajunga in curand sa ne calce pe cap. Si nu e ok.

 2. robwin_75

  Nu ne punem mintea cu ei, „tristii ” , ci doar le amintim ca sunt TRISTI !!!!

 3. De ce te-ai face taximetrist cand ai asa masina? Sunt curios de tarif-ul lui…

  • Eh, nu e tocmai „asa masina”. Tariful (declarat) e 1.75/km, se vede pe usa.

  • pe usa se vede 1,75 dar ce nu se vede e scrisul ala mic, poate 1,75 e doar pornirea. de obicei la asa masina e 3,50.
   Apropo dadui cu minus la postare autorul stie de ce 🙂

  • Banuiesc ca ai dat minus pentru modul cam agresiv de a ma adresa. Posibil.
   Dar de modul lui complet nesimtit de a parca si a se comporta in trafic ce parere ai? Asa de curiozitate

  • Video-ul lui Thomas in care apare acelasi exemplar, la minutul 1:24
   https://www.youtube.com/watch?v=_19Bnrli4m0

 4. Eu am o vorba pentru taximetristii care opresc asa : Daca nu te-a dus capu sa faci altceva, ai ajus taximetrist. Si plec 🙂

 5. Da filip, ai o problema cu taximetristii ….. si ghici ce ? Si eu ! :)) Mai ales cu cei nesimtiti. Am mai intalnit si taximetristi buni, dar 1-2-3-4-5% maxim ?
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!