It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Taxi infipt in copac

Adăugat de gambiano
Raportează ca șters! 39

Probabil a abordat curba cu viteza prea mare. Nici despre anvelope nu stiu cat de bune erau.

13 comentarii

 1. Sa inteleg ca ti-ai vazut linistit de drum?

  • AragazCuBuleDeAer

   Nu ai dreptate , chiar si-a facut probleme daca „anvelopele nu stiu cat de bune erau”. :))))))

  • Nu era nimeni acolo, iar cand m-am intros , cateva ore mai tarziu, nu mai era masina 🙂

 2. L-a durut in 14 pe autor 🙁

  • Ai văzut vreun mort pe acolo? Oprim la toate accidentele petrecute săptămâna trecută ca să ce? Să încurcăm circulația?

  • Sa presupui doar ca soferul a avut viteza si a ajuns acolo trebuie sa ai probleme grave. Sau ca anvelopele ar fi de vina 😐 Dar daca soferul a suferit un atac? Daca a ramas prins cumva acolo si nu se putea misca sau sa sune pe cineva? Chiar asa treci pe langa si nu-ti pasa? Incredibil cum ajung unii sa ajunga la maturitate.

  • Nu era nimeni in masina sau pe langa. Nu aveam motive sa ma opresc. Sigur ca as fi oprit daca as fi vazut ceva. probabil accidentul s-a petrecut cu mult inainte sa ajung eu pe acolo

  • @jax …ca sa vezi daca e vreun mort pe acolo trebuie sa ajungi aproape de masina si sa te uiti 😉

 3. alexnbc, pentru a clarifica putin situatia: masina era parasita, iar cateva ore mai tarziu nu mai era acolo. erau urme de cauciucuri in curba. Foarte multa lume abordeaza acea curba cu viteza, am vazut de n ori. Daca tot vorbim de presupuneri, de ce presupui ca as fi indiferent sau cum am ajuns sa ma maturizez eu. Hai sa nu facem referiri la principiile si valorile personale, te rog 🙂 Te asigur ca as fi oprit sa ofer ajutor daca vedeam pe cineva acolo, indiferent ca era taxi, BMW sau dacia 1310.

 4. Daca oprea, stimati comentatori, risca sa ajunga si el subiectul unui accident.

 5. Accidentul nu era fresh, evident. Ar fi iesit abur din partea din fata a taxiului daca s-ar fi intamplat recent, pt ca radiatorul, cel putin, s-a spart sigur. Chiar nu avea de ce sa opreasca.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!