It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Taxi mizerie

Adăugat de drives1294
Raportează ca șters! 49

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Taximetrist smecher si cu gura mare.

Ce mai caută lumea:
 • taci mizerie

13 comentarii

 1. „Tu nu gresesti?”
  Ba da,uneori,recunosc.Dar voi „gresiti” tot timpul si oriunde,fara nicio exceptie.

  „Vrei sa te jumulesc?”
  Da,de „pielita”.

  Tupeu maxim,obraznicie la extrem si educatie zero.
  „Prietene” galben,fix din motivele care s-au vazut aici,va detesta toata lumea.Iti doresc ca intr-o zi,sa dai peste unul care sa-ti aduca gura aia a ta mare sa arate ca aici: https://www.google.ro/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.timesnewroman.ro%2Ffiles%2Fattach%2Fimages%2F127%2F293316%2Fboschetar-fara-dinti.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.timesnewroman.ro%2Fentry%2Fgata-cu-faina-si-uleiul-pentru-ca-sunt-stirbi-simpatizantii-psd-vor-fi-ademeniti-cu-galeti-de-dinti&docid=2uldiNoPZAk4ZM&tbnid=TLN2f3XU2OyW9M%3A&vet=10ahUKEwiF6_LU4aTZAhUOUlAKHYeYAywQMwhEKAUwBQ..i&w=560&h=401&safe=active&bih=949&biw=1920&q=fara%20dantura-imagini&ved=0ahUKEwiF6_LU4aTZAhUOUlAKHYeYAywQMwhEKAUwBQ&iact=mrc&uact=8
  Bafta!

 2. Un „gunoi galben” si atat.

 3. Ale dracului jeguri…

 4. gura mare in masina dar cand ai lasat geamul jos repede ti-ai pierdut cuvintele..si dupa ce ridici geamul la loc iti revine curajul. nu ma intelege gresit, nu tin partea gunoiului dar daca arati semne sau injuri „vizibil”, tine-te tare si cand te abordeaza maimuta.

  • Nici nu ma lasa sa vorbesc asa ca am inchis geamul pentru ca era sub nivelul meu

 5. In general ori lasi geamul inchis si-l lasi sa peroreze cat vrea el si-l ignori complet, ori daca ai meciuri in picioare il deschizi si vezi ce iese.
  Tu ce-ai facut, cand ai observat ca e agresiv ai inceput sa te balbai si ai mictionat pe tine de frica…A, iar de injurat ai facut-o dupa ce a plecat el de langa tine, asta da smecherie!

 6. Carmen Dan la sala de fitness către Godină:
  – Pune-mi și mie o ganteră.
  Godina:
  – De cât?
  Carmen Dan:
  – Decât o ganteră.

 7. Hai sa zic eu ce s-a intamplat, el a gresit prima oara ca a iesit mai mult decat trebuie sa se asigure dar nu vedea de masinile de pe banda 3 care faceau stanga, daca tu te-ai fi tras pe banda 1 clipul asta nu s-ar mai fi publicat niciodata dar na. Tu l-ai injurat, dupa aia i-ai taiat calea cand ai revenit ulterior pe banda 1, ca iti place tare mult banda 2. Si cand te-a intrebat daca l-ai injurat si ai inceput sa te balbai. Trebuia sa zici: da, te-am injurat ca asa injur eu prostii care nu imi acord prioritate. Sau nu deschideai geamul si il ignorai.

  • Nu i-am taiat calea deloc si nu aveam nici o treaba cu el, dar am vazut ca el cauta cearta si s-a oprit langa mine

 8. „decat ” o fetita

 9. Autorul a vrut sa aiba o conversatie civilizata cu taximetristul, nu direct sa-l injure pentru o mica greseala.
  Da, a injurat IN MASINA, nu i-a spus-o in fata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!