Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Inca un taximeTRIST. Am explodat!

Adăugat de Tank
Raportează ca șters! 59

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Chiar incerc sa fiu calm in trafic… dar dobitocii astia ma scot din sarite..

Faptul ca da semnal nu inseamna ca are prioritate. Degeaba da semnal daca nu se asigura ca poate sa iasa in siguranta.

PS: stiu ca am uitat mana pe claxon, nu e nevoie sa-mi reamintiti :)) Vizionare placuta!

10 comentarii

 1. Claxon cu Superglu :-)))))))

 2. Ai si tu dreptate ca ti a iesit in fata…dar cand clacsonezi asa la nesfarsit nu iti dai seama ca locuiesc oameni pe acolo? Nu era mai simplu sa il ocolesti si sa iti vezi de drum…. fara nervi si stres…parerea mea.

  • din pacate nu am putut sa-l ocolesc pentru ca aveam pe cineva in dreapta. Cu claxonul.. ai dreptate. Cand m-am uitat pe filmare mi-am dat seama ca am tinut mult prea mult claxonul.

 3. Vad ca ai un sentiment aparte pentru b3 … Si la semafor observ ca b3 este mai aglomerata decat b2, iar dupa aceea intri din nou pe b3, in conditiile in care b2 este libera.
  Altfel, ai asteptari prea mari de la un taximetrist.

  • pai trebuia sa fac stanga la rasaritului… din cauza asta stau pe b3

 4. din pura curiozitate, ai un fizic gen Arnold in vremurile bune? Daca as fi incercat sa-i zic ceva de genul unui taximetrist cred ca s-ar fi dat jos la mine si m-ar fi luat la bataie pana s-ar fi asigurat ca mananc cu paiul 3 luni dup-aia. Din pacate iesirea ta nu cred ca va schimba cu ceva comportamentul lui, dar macar te-ai defulat putin 🙂

  • Cu maxima sinceritate iti spun ca…nu… nu sunt plin de muschi :)) clar iesirea mea nu o sa-i schimbe comportamentul de dobitoc si nici nu o sa-l faca sa gandeasca pentru ca..nu poate.. nu are cu ce..

 5. VaiSiaMar

  „Cioară” :)))

 6. Cra cra cra cra cra cra

 7. Ia un Snickers ..

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.