It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

TaximeTRIST idiot

Adăugat de ConstantinD
Raportează ca șters! 108

Un idiot taximeTRIST imi testeaza franele si apoi tot el e deranjat.

13 comentarii

 1. Bonus: Proiectoarele aprinse fara pic de ceata…

 2. kamikaze sunt unii frate…stima si un +

 3. Unii taximetristi…sun FOARTE cretini!!! Eu unul le urasc ficatii

 4. „Bonus: Proiectoarele aprinse fara pic de ceata…”

  Probabil in ceata nu aprinde nici macar pozitia 😀

 5. A incercat sa-l „Lucreze” si pe cel din fata. Si aluia i-a probat franele. Taximetristii oare au permise de conducere????

 6. conservar

  imputita intersectia aia … mereu am probleme acolo, mi-a placut ca te-ai incadrat corect dupa scuar, multi se incurca si o iau pe contrasens.

 7. Pai normal ca sa te duci in […], adica tu nu esti telepat sa stii ca urmeaza sa vina el, maria sa taximetristul? Ca el si-a facut datoria de a te fi anuntat pe canale ezoterice ca urmeaza sa omoare lume daca nu-l lasi sa treaca.

 8. P.S.: hai, nu apare nici un deontolog sfint auto-mucenic dintr-asta care sa spuna ca de ce aveai cu 3Kmph peste limita, si de ce mergeai asa tare pe soseaua uda? Si de ce te aflai la ora aia pe acea strada, adica tu nu stiai ca fix atunci urmeaza sa apara un cretin sinistru intr-o masina de taxi care sa-ti incerce reflexele si nervii? Hai deontologilor, comentati va rog! 🙂

 9. ConstantinD

  Am simtit ceva vibratii pe canalele ezoterice, dar am crezut ca e de la fasolea de la pranz

 10. @ConstantiD,
  gen „the only power I sensed was that of the mighty forces unleashed by beans”..

 11. @Mituc: Deontologic, deontologie nu inseamna ce crezi tu ca inseamna. De asemenea, „deontolog” nu exista in dictionar. Doar la emisiunea ta favorita.
  +pt video.

 12. conservar

  @scipio, foarte corect … domnul Mituc foloseste un termen aiurea auzit la spagatist, ofticat ca l-am criticat intr-un clip anterior. http://dexonline.ro/definitie/deontologie

 13. referitor la acest clip – Acum cateva zile am luat taxiul pana la servici si cum pornim taximetristul incepe sa vorbeasca despre ceilalti participanti la trafic „ca ce adormiti si derutati sant . Si ca taximetristi au reflexele de 2 ori mai rapide decat oricare alt participant la trafic „. mai mergem 2 intersectii si se opreste in mijlocul intersectiei pe zona hasurata inchizand toata circulatia . Si atunci am intrebat si eu ca ” dvs stiti ca nu aveti voie sa va opriti in mijlocul intersectiei ? EL da unde sa ma bag nu vad ca sa blocat traficu in fata . EU pai nu trebuia sa intrati in intersectie daca vaedeti ca nu puteti iesi de pe zona hasurata . Atunci sa taiat filmu nu a mai scos un cuvint. :))))))))))))))))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!