Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Taximetriști 1

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 36

Atenție, conține limbaj licențios!
Recunosc, cam mult claxon la clipul cu scandal si trebuia sa fi fost mai calm, dar mă grăbeam. Restul fazelor nu necesită explicații în plus.

5 comentarii

  1. La ultimul clip a trebuit să-mi iau protecție pentru față la câte „face palms” mi-am dat… Incredibil ce „oameni”…

  2. Incredibil cat de nesimtiti sunt aia 2 de la final. Si eu am numere de MS desi locuiesc in Cluj de vreo 15 ani si detin mai multe imobile aici si uneori imi iau hate dinasta ca vezi doamne nu sunt din Cluj. O data coboram pe Calea Turzii cu 59km/h reali pe B2 pentru ca urma sa intorc in giratoriu sa intru la Leroy Merlin si unu din spatele meu dadea flash-uri si claxoane la greu pana inainte de giratoriu cand a trecut pe B1 si mi-a zis ca astia din Mures conducem ca naiba si din cauza noastra sunt atatea accidente; adica fix eu fac accidente ca mergeam cu limita legala + cativa km/h, nu el caruia nu ii ajungea viteza respectiva.

    • Asta am observat si eu, nu conteaza ca ei gresesc, imediat se iau de nr. tau de inmatriculare ca nu e din CJ. E prioritate/dreptate data de judetul pe care e inregistrata masina nu data de legislatia rutiera.

  3. Tot clipul il face faza de la final. Si eu sunt taximetrist, dar incerc sa fiu cat mai civilizat, atat in trafic cat si in rest. In afara de asta, am o vorba care le-o mai arunc unor colegi cam certati cu civilizatia. „Ai oprit fix ca un taximeTRIST”. „Da tu ce esti ba?”, zice cate unul. EU sunt taximeVESEL! 😉

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.