It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

3 comentarii

 1. ovidiubir

  Dupa mine este discutabil pentru ca nu stim dinamica accidentului, cum se miscau cele 2 turisme.
  Loganul traverseaza in lung trecerea de pietoni.
  Fordul ???.
  Daca intra pe un loc parcare ( dar dupa cum sunt virate rotile nu cred) ar avea castig de cauza.
  Daca iesea din parcare ( cam asta sugereaza rotile virate) atunci este clar amiabila. Fordul trebuia sa iasa din zona locurilor de parcare la indicatorul de cedeaza trecere care era in spatele masinii, pe unde treceau si celelalte turisme.
  In atentia autorului filmarii: dungile duble sunt marcaje pentru locurile de parcare.

  • cristy sb

   Traiectoria taximetristului este ilegala. Merge pe contrasens, pe trecerea de pietoni si marcajele pentru locurile de parcare reprezinta totusi linie continua. Nu m-am bagat ca si celalalt avea vina lui. Era cam culpa comuna.

 2. Nu vreau sa fiu carcotas, dar din cate inteleg eu, cel cu Fordul a venit de pe laterala magazinului. Acolo are un semn mare cat China de cedeaza trecerea,ceea ce se vede si pe filmare. Traiectoria taximetristului si faptul ca poate mergea „pe contrasens” este explicabila pentru ca acolo, toti nesimtitii blocheaza banda pe care trebuia sa circule taximetristul. Desi de multe ori pute parcarea de locuri libere, puturosii blocheaza banda acea banda din fata magazinului. PE scurt, indiferent din ce motiv era taximetristul acolo unde era, semnul acela de cedeaza trecerea nu este pus doar de decor, iar daca luam in calcul „viteza” miraculoasa cu care se poate circula in acea parcare cand este aglomerat, cred ca cel cu Fordul ar face bine sa „depuna armele”.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!